Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jannik Sinner, clipe teribile pe teren la Beijing. Italianul n-a mai putut și a început să vomite

Irina Aldea

Publicat 02/10/2023 la 20:01 GMT+3

Jannik Sinner s-a calificat în semifinale la turneul ATP 500 de la Beijing, însă italianul a fost nevoit să depășească răul fizic pe care l-a avut pentru a-l învinge pe Dimitrov. Elevul lui Cahill a suferit enorm, a vomitat pe teren într-un coș de gunoi, dar a obținut victoria în final.

Jannik Sinner, Beijing 2023

Credit imagine: Twitter

Jannik Sinner – Grigor Dimitrov a fost ultimul sfert de finală masculin disputat la Beijing. Italianul a avut câștig de cauză și a obținut calificarea în penultimul act la China Open după ce l-a învins pe bulgar cu scorul de 6-4, 3-6, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 32 de minute de joc.
Duelul cu Dimitrov s-a dovedit a fi mai dificil decât s-ar fi așteptat, dar asta și pentru că italianul a avut dificultăți mari în timpul partidei. Elevul lui Cahill s-a simțit rău, a avut greață, iar la un moment dat a luat coșul de gunoi lângă banca sa pentru a vomita. Deși era clar că îi e rău, Sinner nu a cerut intervenția echipei medicale.
CITEȘTE ȘI:

Jannik Sinner, clipe teribile pe teren la Beijing. Italianul a început să vomite

După ce a pierdut setul secund, Jannik Sinner s-a remontat fantastic de parcă nimic nu s-a întâmplat. La 1-0, italianul a obținut break-ul mult așteptat, pentru ca mai apoi să vomite. În ciuda stării sale fizice precare, Sinner a continuat să lupte și să câștige, iar după meci a oferit explicația: "La un moment dat am vomitat... cred că am mâncat ceva rău pentru mine". Cu această ocazie, Sinner și-a demonstrat încă o dată calitățile de luptător și a câștigat - la fel ca și în fața lui Daniel Evans în turul 1 – după un thriller în trei seturi.
După două ore și jumătate de joc, Sinner a obținut biletele pentru semifinale, acolo unde va da peste nimeni altul decât Carlos Alcaraz, cel mai mare rival al său. Rămâne de văzut dacă Sinner va reuși să concureze împotriva lui Alcaraz, având în vedere starea lui de sănătate. În orice caz, ar fi al treilea duel direct din acest sezon. Alcaraz a câștigat la Indian Wells, iar Sinner a dat lovitura la Miami.
Turneul ATP 500 de la Beijing se desfășoară în perioada 28 septembrie – 4 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo