Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Medvedev a prefațat finala sa de la Beijing cu Sinner. Rusul, încrezător: "Mă descurc bine în fața lui"

Andrei Nicolae

Publicat 04/10/2023 la 10:58 GMT+3

Daniil Medvedev și Jannik Sinner se întâlnesc astăzi în finala turneului ATP 500 de la Beijing, după ce au trecut în penultimul act de Alexander Zverev, respectiv Carlos Alcaraz. Tenismenul rus a prefațat partida în fața italianului, pe care l-a învins până acum în toate cele șase meciuri în care s-au duelat, dând dovadă de încredere în sine.

Daniil Medvedev e de pe altă planetă! Rusul a făcut show total la Beijing în semifinala cu Zverev

Turneul ATP 500 de la Beijing este pe cale să se încheie, iar partida din finală dintre Daniil Medvedev și Jannik Sinner se anunță una extrem de interesantă. Rusul l-a învins până acum pe italian de fiecare dată când s-au întâlnit, conducând în întâlnirile directe cu 6-0, însă elevul lui Darren Cahill se află într-o formă bună.
Tenismenul de 22 de ani a avut un parcurs foarte bune pe continentul asiatic, reușind să îl învingă în penultimul act pe principalul favorit al competiției, Carlos Alcaraz. Mai mult decât atât, Sinner a câștigat recent și primul său Masters din carieră, la Toronto, astfel că se află pe o pantă ascendentă.
Înaintea meciului direct de pe hard-ul chinezesc, Medvedev a vorbit despre duelul pe care îl va avea cu Sinner și s-a arătat destul de încrezător. Cu toate acestea, rusul este conștient de creșterea de formă a italianului și de cât de mult îl poate ajuta victoria de la Masters-ul din Canada.
"Momentan, împotriva lui Jannik, mă descurc destul de bine unu la unu, dar am avut meciuri diferite. Încă este foarte tânăr și învață cu fiecare meci (n.r. pe care îl joacă). De când am jucat ultima oară (n.r. în aprilie), a reușit să câștige primul său Masters 1000. Este un boost mare de încredere", a declarat Medvedev, citat de We Love Tennis.
Citește și:

JANNIK SINNER, PRIMA REACȚIE DUPĂ CALIFICAREA ÎN FINALĂ, LA BEIJING

După meciul cu Alcaraz din semifinală, Sinner a prefațat pe scurt următorul său test, cel din finală, cu Daniil Medevedev. Italianul este optimist înaintea acestei confruntări și a anunțat că va schimba câteva aspecte în jocul său, din dorința de a obține victoria.
Chiar și așa, Sinner este conștient că deznodământul poate fi oricare și a mărturisit că nu va fi dezamăgit în cazul unui eșec.
"Voi încerca să schimb câteva lucruri. Nu am câștigat niciodată împotriva lui. Este o altă mare oportunitate pentru mine de a arăta cel mai bun tenis al meu, încercând să schimb câteva lucruri.
Să sperăm că vor funcționa. Dacă nu, sper că va fi altă dată. Sunt foarte concentrat pe ziua de mâine și sper să fie o zi bună", a spus Jannik Sinner, imediat după calificarea în finală.
Turneul ATP 1000 de la Shanghai se desfășoară în perioada 4-15 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo