Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Milos Raonic, record impresionant la Londra! Câți ași a reușit în meciul cu Cameron Norrie

Bianca Dumitru

Publicat 18/06/2024 la 09:40 GMT+3

Milos Raonic s-a calificat aseară în optimile turneului ATP 500 de la Londra, după ce l-a învins în 3 seturi pe Cameron Norrie. Canadianul a stabilit un record impresionant în ceea ce privește așii reușiți într-un astfel de meci.

Milos Raonic celebrates after winning during the men's singles round of 32 match at the cinch ATP tennis Championships at Queen's Club in west London on June 17, 2024

Credit imagine: Getty Images

Milos Raonic a obținut aseară calificarea în optimile turneului ATP 500 de la Londra, după ce l-a învins pe Cameron Norrie (locul 39 ATP), în trei seturi, scor 6-7 (6), 6-3, 7-6 (9), la capătul unui meci de două ore și 17 minute de joc.
Canadianul, care a ajuns pe tabloul principal la Londra grație clasamentului protejat, a reușit un meci senzațional, în care a doborât un record impresionant.
Raonic, ocupantul locului 186 mondial, a intrat în istorie drept jucătorul care a reușit cei mai mulți ași într-un meci de 3 seturi. Finalistul de la Wimbledon 2016 a dat 47 de ași, depășind precedentul record, care era de 45 de astfel de lovituri, aparținându-i lui Ivo Karlovic din 2015.
Cei 47 de ași reprezintă 42,5% dintre punctele obținute de Raonic, în timp ce 56% din punctele câștigate la serviciu au fost din ași.
După victoria cu Norrie, Milos Raonic urmează duelul cu învingătorul din meciul Taro Daniel - Taylor Fritz.
Deja calificați în optimi la Londra mai sunt Grigor Dimitrov, care a trecut în două seturi de Adrian Mannarino, scor 6-1, 6-2, Rinky Hijikata, care s-a calificat după retragerea lui Frances Tiafoe, și Jordan Thompson, care l-a eliminat pe Holger Rune, scor 6-4, 6-7 (4), 3-6.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo