Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz a activat "mașinăria de tenis" și pe iarbă! Spaniolul, debut în forță la Queen's: victorie cu Cerundolo

Irina Aldea

Publicat 18/06/2024 la 18:33 GMT+3

Carlos Alcaraz, campionul de la Roland Garros, a revenit pe teren și a debutat cu dreptul pe noua suprafață, iarba, la Queen's, acolo unde e campion en-titre.

Carlos Alcaraz, Queen's 2024

Credit imagine: Getty Images

Campion la Roland Garros, Carlos Alcaraz a revenit azi pe teren după o pauză de mai bine de o săptămână. Spaniolul, cel mai tânăr lider mondial din istorie, a făcut un meci solid la revenirea pe iarbă, învingându-l pe Francisco Cerundolo în minimum de seturi.
Carlos Alcaraz s-a impus cu scorul de 6-1, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc. Ibericul e campion en-titre la turneul de 500 de puncte ATP de la Queen's. Anul trecut îl învingea în marea finală pe Alex De Minaur în două seturi identice, 6-4, 6-4.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz e în optimi la Queen's! Victorie în 2 seturi cu Cerundolo

Alcaraz a defilat în setul întâi și nu i-a dat adversarului său nicio șansă de break, în schimb setul al doilea a fost mult mai echilibrat. Spaniolul și-a cedat serviciul la început de manșă și a fost nevoit să salveze trei mingi de set pentru a se impune în minimum de seturi.
Aceasta a fost a doua întâlnire directă din circuit dintre Alcaraz și Cerundolo. Prima lor confruntare a venit în 2019 pe zgură, iar atunci avea câștig de cauză argentinianul, care se impusese în minimum de seturi. Pentru Alcaraz urmează întâlnirea din optimi cu învingătorul dintre Draper, cel mai bine clasat jucător din Marea Britanie (31 ATP), și Navone (29 ATP).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo