Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E prima și ultima dată când jucăm împreună!" Declarație savuroasă după turneul de la Queen's

Andrei Nicolae

Publicat 23/06/2024 la 22:45 GMT+3

Turneul de la Queen's s-a desfășurat în această săptămână, iar fanii tenisului au avut ocazia de a vedea un parteneriat inedit la turneul din Londra. Taylor Fritz și Karen Khachanov au făcut în premieră pereche la dublu și au ajuns până în finală, iar după meci, rusul a oferit o declarație care a stârnit râsul celor prezenți la meci.

Karen Khachanov și Taylor Fritz, la Queen's

Credit imagine: Getty Images

Taylor Fritz și Karen Khachanov au decis să facă în această săptămână pereche la dublu la turneul de la Queen's, iar decizia luată de cei doi s-a dovedit extrem de inspirată. Deși nu au mai participat împreună la vreun turneu, cei doi au învins favoriții 1 și 3 ai competiției și au ajuns până în ultimul act.
În finală, perechea ruso-americană a pierdut în cele din urmă, la capătul unui duel decis în super tie-break. Fritz și Khachanov au câștigat primul set al ultimului act cu 6-4, l-au pierdut pe următorul cu 7-5, iar în final au cedat cu 10-8.
După meci, Khachanov a oferit un moment extrem de hilar, în momentul în care a fost întrebat de reporter ce a mers atât de bine între el și Fritz încât au ajuns într-o finală de dublu la primul lor parteneriat.
Citește și:

khachanov, discurs savuros la queen's, după o finală pierdută la dublu

Tenismenul rus a spus în glumă că nu a funcționat nimic la perechea cu Fritz și a stârnit râsul celor din public printr-o altă replică hilară.
"Aș spune că absolut nimic (n.r. nu a mers bine). Să fiu sincer cu voi, în fața a multor martori, este prima și ultima dată când jucăm împreună. Lăsând la o parte gluma, a fost o săptămâna amuzantă.
N-a fost bună la simplu, dar cred că a fost amuzat să jucăm împreună. Este o pregătire bună pentru Wimbledon. A fost prima dată când am jucat la Queen's și mi-a plăcut mult", a spus tenismenul rus, citat de We Love Tennis.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo