Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moment plin de emoție după finala de la Queen's: "Vreau să mă întorc și să-mi iau fiul în brațe"

Andrei Nicolae

Publicat 23/06/2024 la 20:19 GMT+3

Lorenzo Musetti a fost învins în finala turneului de la Queen's de către americanul Tommy Paul, care a cucerit astfel cel mai important titlu din cariera sa. După meci, la ceremonia de premiere, italianul a oferit un moment fabulos și i-a dedicat parcursul din această săptămână fiului său.

Lorenzo Musetti celebrates following victory on Day Five of the cinch Championships at The Queen's Club on June 21, 2024 in London, England

Credit imagine: Getty Images

Turneul de la Queen's și-a decis în această după-amiază campionul, iar acesta este americanul Tommy Paul. Tenismenul de 27 de ani l-a învins în finala competiției de calibru ATP 500 pe Lorenzo Musetti și a obținut astfel cel mai important trofeu din carieră.
Americanul s-a impus în meciul cu jucătorul din "cizmă" la capătul unei ore și 31 de minute, scor 6-1, 7-6 (8). Primul set a fost controlat total de către yankeu, care a reușit să facă două break-uri.
Cel de-al doilea act a fost mult mai echilibrat, ținând cont că până la scorul de 3-3 cei doi tenismeni și-au menținut serviciul. Paul a fost primul care a făcut break-ul, însă Musetti a replicat, astfel că totul s-a decis în tie-break, unde Tommy a avut nervii mai tari.
Citește și:

musetti, declarație de suflet după finala pierdută la queen's

Pentru Musetti, finala de la Londra a fost prima pierdută în circuitul ATP. De două ori mai ajunsese italianul într-un ultim act, iar de fiecare dată s-a și impus.
Deși nu a câștigat duelul din teren, Musetti i-a câștigat cu siguranță pe fanii sportului "alb", după ce i-a dedicat prestația din această săptămână fiului său.
"Vreau să îi dedic această săptămână specială băiatului meu mic, Ludovico. Vreau doar să mă întorc (n.r. acasă) și să-l iau în brațe", a spus numărul 30 mondial.
Meciul de la Londra a avut o avut o însemnătate mare pentru Tommy Paul, care a devenit "prima rachetă" a Statelor Unite, trecând peste Taylor Fritz în ierarhia ATP. De luni, Paul va ocupa poziția 12 în clasamentul mondial.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo