Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Murray a răbufnit, după meciul cu Fritz de la Washington: "Brutal și inacceptabil!"

Irina Aldea

Publicat 05/08/2023 la 21:31 GMT+3

Andy Murray a fost eliminat în faza optimilor de finală de la Washington de către Taylor Fritz, iar la conferința de presă a transmis un mesaj destinat organizatorilor turneului.

Protest la meciul vedetă de la Washington, Murray - Fritz! Partida, întreruptă minute bune

Taylor Fritz l-a învins vineri seara pe Andy Murray în optimile turneului de la Washington. Britanicul a câștigat la mare luptă primul set, dar le-a cedat pe următoarele două, scor 7-6 (2), 3-6, 4-6, la capătul unui meci care a durat trei ore de joc. Deși a fost învins, Murray poate răsufla ușurat, asta pentru că nu mai trebuie să înfrunte programul dur al turneelor.
După ce inițial fusese programat pentru joi, meciul lui Andy Murray cu Fritz a fost amânat pentru vineri din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Totuși, această amânare a însemnat că învingătorul din acel meci era nevoit apoi să joace meciul din sferturile de finală mai târziu în aceeași zi.
CITEȘTE ȘI:

Andy Murray, critici dure pentru programul "brutal și inacceptabil" al turneului de la Washington

Pentru Andy Murray a fost o situație inacceptabilă: "Sunt condiții brutale, am mai fost în situații aici în care meciurile se terminau la ora 2:00, 3:00 dimineața, iar asta pentru mine este inacceptabil. Așa că nu prea știu ce altceva poți face, cu excepția, de exemplu, să scurtezi formatul sau ceva de genul ăsta dacă există șanse de ploaie. Nu știu ce să zic că ar trebui făcut în acest caz, dar o măsură trebuie să se ia", a fost mesajul britanicului.
Meciul vedetă din optimile de la Washington dintre Murray și Fritz nu a fost marcat doar de tenis de calitate, ci și de un moment mai puțin plăcut petrecut în tribune. Mai mulți protestatari de mediu au acaparat fondul sonor al meciului în primul set cu diferite scandări prin care cereau încetarea folosirii combustibililor fosili.Mai mult decât atât, aceștia au aruncat și cu mingi de tenis personalizate pe teren, iar partida dintre Murray și Fritz a trebuit să fie întreruptă timp de aproximativ 15 minute.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo