Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jelena Ostapenko, scandal monstru la Roma: "Nu mă vei mai arbitra vreodată!" Letona, pusă la punct de Marija Cicak

Bianca Dumitru

Actualizat 15/05/2023 la 21:35 GMT+3

Jelena Ostapenko s-a calificat în această după-amiază în sferturile de finală ale turneului WTA 1000 de la Roma, după ce a învins-o în 3 seturi pe Daria Kasatkina (locul 9 WTA). Sportiva din Letonia a fost și protagonista unei faze controversate.

Jelena Ostapenko

Credit imagine: Twitter

Jelena Ostapenko a obținut în această după-amiază calificarea în sferturile de finală ale turneului WTA 1000 de la Roma. Letona de pe locul 20 mondial s-a impus în trei seturi în fața Dariei Kasatkina (locul 9 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-0, după două ore și un minut de joc.
În setul 2, Ostapenko s-a enervat din cauza unei decizii a arbitre de scaun. Sportiva în vârstă de 25 de ani a considerat eronată o decizie luată de Marija Cicak, dar aceasta a venit să-i arate că mingea era în teren, nu în afară, așa cum credea tenismena.
Ostapenko a încercat să se folosească de sprijinul tribunelor pentru a o influența, dar arbitra i-a spus clar că publicul nu o poate ajuta cu privire la deciziile pe care aceasta le ia.
În cele din urmă, nemulțumită de arbitraj, letona i-a spus lui Cicak că aceasta nu va mai arbitra niciodată vreun meci de-al ei.
Pentru Jelena Ostapenko urmează, în sferturile de finală ale turneului WTA 1000 de la Roma, duelul cu învingătoarea meciului Paula Badosa - Karolina Muchova.
Citește și:

Programul sferturilor de finală ale turneului WTA 1000 de la Roma

  • Beatriz Haddad Maia - Anhelina Kalinina
  • Veronika Kudermetova - Qinwen Zheng
  • Paula Badosa / Karolina Muchova - Jelena Ostapenko
  • Iga Swiatek / Donna Vekic - Elena Rybakina
Turneul ATP Masters 1000 de la Roma se desfășoară în perioada 10-21 mai, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo