Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, eliminată în turul 2 la Roma! Victorie pentru Jelena Ostapenko în trei seturi

Alex Masgras

Publicat 12/05/2023 la 20:05 GMT+3

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al doilea de la Roma. Românca a fost învinsă de Jelena Ostapenko, cea care s-a impus cu 6-3, 3-6, 6-2, după 2 ore și 17 minute de joc.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Eurosport

Sorana Cîrstea și-a încheiat parcursul de la Roma în turul al doilea. Românca de pe locul 34 WTA a fost învinsă vineri de Jelena Ostapenko (20 WTA). Campioana de la Roland Garros s-a impus cu 6-3, 3-6, 6-2, după 2 ore și 17 minute de joc.
Sorana Cîrstea a început cu stângul primul set. După o minge de break ratată în primul game, românca și-a pierdut serviciul, dar a reparat greșeala în game-ul imediat următor. Din nefericire pentru ea, nu a putut repeta acest lucru la al doilea break realizat de Ostapenko, cea care a câștigat cu 6-3 primul set.
Setul al doilea a avut game-uri mult mai echilibrate. Sorana a reușit primul break la 1-0 în favoarea sa, după care s-a distanțat la 5-1. Românca a avut câteva emoții după ce nu a reușit să fructifice primele două mingi de set și a pierdut un break, dar a închis setul pe următorul game de serviciu la 6-3.
Setul decisiv a început din nou cu stângul pentru Sorana. După un game alb al jucătoarei din Letonia, Ostapenko a reușit break-ul. Campioana de la Roland Garros din 2017 s-a distanțat fără mari probleme la 5-1, după încă un break.
Citește și:

Sorana Cîrstea a pierdut în turul al doilea de la Roma cu Jelena Ostapenko

La 5-1, Ostapenko a servit pentru partidă, într-un game în care Sorana Cîrstea a salvat șanse mingi de meci și a reușit să recupereze un break. Din nefericire, Sorana a cedat din nou pe propriul serviciu, iar Ostapenko a închis partida cu 6-2 în setul decisiv, după șapte mingi de meci.
După victoria de la Roma, Ostapenko a ajuns la 3-0 în fața Soranei Cîrstea. Precedentele două întâlniri au avut loc în 2017, ambele pe hard, la US Open și Beijing. De fiecare dată, Ostapenko s-a impus fără set pierdut.
În turul al treilea, Jelena Ostapenko, cap de serie numărul 20, o va întâlni pe Barbora Krejcikova. Cehoaica a trecut în turul secund de Danka Kovinic, jucătoare care s-a retras la 6-2, 4-1 pentru Krejcikova.
Turneul ATP Masters 1000 de la Roma se desfășoară în perioada 10-21 mai, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo