Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tsitsipas și-a forțat mama să plece din loja sa, la Roma! Tatăl elenului a explicat incidentul

Nicu Savin

Actualizat 23/05/2023 la 21:22 GMT+3

Stefanos Tsitsipas a avut un schimb dur de replici cu mama sa în timpul partidei pierdute în fața lui Medvedev în semifinalele Mastersului de la Roma, iar jucătorul i-a transmis acesteia să părăsească loja sa, ceea ce s-a și întâmplat. La câteva zile distanță, tatăl lui Tsitsipas a explicat incidentul, spunând că e vorba despre o ceartă normală între mamă și fiu.

Daniil Medvedev l-a învins pe Stefanos Tsitsipas și s-a calificat în finala de la Roma

Stefanos Tsitsipas merge la Roland Garros fără să fi cucerit vreun titlu pe zgură în acest sezon. Elenul a fost cel mai aproape la Barcelona, unde a cedat clar în finala cu Carlos Alcaraz. La ultimul turneu înainte de Grand Slam-ul parizian, la Roma, Tsitsipas s-a oprit în semifinale, pierzând cu un dublu 5-7 în fața lui Daniil Medvedev, cel care avea să și câștige trofeul.
În timpul partidei, Tsitsipas a avut un schimb dur de replici cu masa sa, Julia Apostoli, care era în lojă, alături de ceilalți membrii ai echipei. Elenul i-a cerut mamei sale să părăsească loja și să nu-l mai încurajeze în vreun fel. Aceasta s-a mutat mai sus în tribune pentru restul partidei, dar acest lucru nu l-a ajutat în final pe sportiv.

Stefanos Tsitsipas și-a dat mama afară din lojă, în duelul cu Medvedev de la Roma

La câteva zile distanță de la acel episod, tatăl lui Tsitsipas a explicat că a fost vorba despre o tensiune normală între o mamă și un fiu. Apostolos Tsitsipas a adăugat că Stefanos a încercat să demonstreze că poate trece cu bine peste momentele grele din meci și fără sprijinul mamei sale, iar de acolo indicația de a părăsi loja.
"Incidentul nefericit care circulă pe internet nu este altceva decât o tensiune între o mamă și un fiu. Mama lui a acționat după sentimentul mamei și a încercat să-și ajute copilul. Stefanos a vrut să arate că poate rezista în luptă fără sprijinul mamei sale, pentru că nu a vrut să arate adversarului aspectele lui sensibile.", a spus Apostolos Tsitsipas, citat de welovetennis.fr.
Stefanos Tsitsipas este recunoscut ca un jucător coleric, mai ales cu membrii echipei sale. Nu puține au fost cazurile când grecul s-a certat pe față cu tatăl său la unele partide.
Roland Garros 2023 se desfãșoarã în perioada 28 mai – 11 iunie la Paris. Toate meciurile de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului se vãd în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai - 11 iunie, în direct pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo