Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roddick, comentariu tranșant despre accidentul suferit de Djokovic la Roma! Remarca americanului

Nicu Savin

Actualizat 11/05/2024 la 11:05 GMT+3

Andy Roddick a fost printre primii oameni cu nume din tenisul mondial care a comentat accidentul suferit de Novak Djokovic la Roma, unde a fost lovit în cap de o sticlă de apă căzută din ghiozdanul unui fan. Americanul a punctat că a fost vorba despre hazard, însă a făcut o remarcă deosebit de interesanttă, spunând că Nole și-ar putea schimba atitudinea când este asaltat de fani.

Andy Roddick le entrega el título del US Open 2023 a Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic a fost protagonistul unui moment rar la Roma. După victoria cu Moutet din turul secund, Nole semna autografe pentru fani în timp ce a fost lovit în cap de o sticlă căzută din tribune. Inițial se puteau face speculații că cineva a dorit să-i facă rău sârbului, dar o filmare ulterioară a arătat că a fost vorba despre un accident, sticla respectivă căzând direct în capul lui Nole din ghiozdanul unui fan care îi solicita autograf.
Episodul s-a viralizat repede în mediul online și subiectul a început să fie dezbătul în lumea tenisului, iar Andy Roddick a fost printre primii oameni importanți din sportul alb care a comentat pe această temă. Americanul a subliniat că a fost vorba despre un incident nefericit, dar a dat de înțeles că Djokovic și-ar putea schimba de acum înainte comportamentul față de fanii care îl asaltează de fiecare dată la turnee.
"De fapt, cu apariția noilor imagini este clar că tot ce s-a întâmplat a fost o combinație de circumstanțe, că a fost rezultatul întâmplării. E un accident, atâta tot, principalul e că Djokovic nu este rănit. Acum va trebui să vedem dacă asta îi va schimba felul în care se comportă atunci când vine vorba de a semna autografe la ieșirea din arene, unde uneori sunt mulți oameni", a spus Roddick pentru Tennis Chanel.

Novak Djokovic a anunțat că rana suferită la cap, la Roma, nu e una gravă

După ce a fost ajutat să se ridice de jos și să meargă la vestiare, Djokovic a primit îngrijiri medicale la centrul de asistență de la Foro Italico. Târziu în noapte, Djokovic a postat și el un mesaj pe rețelele de socializare, în care a transmis că se simte bine și că se tratează cu o pungă de gheață.
"Vă mulțumesc pentru mesajele de îngrijorare. Acesta a fost un accident și mă odihnesc bine la hotel, cu o pungă de gheață. Ne vedem cu toții duminică", a scris Nole pe contul personal de Twitter.
Înainte ca Djokovic să-și liniștească fanii, oficialii de la Foro Italico au emis aseară un comunicat prin care au asigurat că liderul mondial se simte bine, starea sa de sănătate nefiind un motiv de îngrijorare.
"La părăsirea terenului central, la sfârșitul meciului, Novak Djokovic a fost lovit în cap de o sticlă de apă, în timp ce semna autografe spectatorilor. A fost supus unei medicații adecvate și a părăsit deja Foro Italico pentru a se întoarce la hotel; starea lui nu este un motiv de îngrijorare", au anunțat oficialii Internazionali BNL d'Italia pe contul oficial de Twitter.
Djokovic are suficient timp să se refacă după nefericitul moment de vineri seara, deoarece azi nu va juca. Pentru un loc în optimile de finală de la Roma, Djokovic îl va înfrunta duminică pe chilianul Alejandro Tabilo (32 ATP), un specialist al zgurii, pe care nu l-a mai întâlnit niciodată în carieră. Novak Djokovic a câștigat de 6 ori turneul de la Foro Italico, ultima dată în 2022. Doar Rafa Nadal are mai multe trofee în "Cetatea Eternă" (10).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo