Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz - Fabian Marozsan 3-6, 6-7, la Roma | Maghiarul produce surpriza turneului și merge în optimi

Irina Aldea

Actualizat 15/05/2023 la 17:14 GMT+3

Carlos Alcaraz, al doilea favorit al turneului de la Roma, a fost eliminat încă din turul al treilea la Foro Italico. Fabian Marozsan a reușit să producă surpriza.

Marozsan, tiebreak fabulos cu Alcaraz, la Roma! Condus cu 4-1, maghiarul a revenit spectaculos

Carlos Alcaraz a fost eliminat în mod complet surprinzător de la Roma, încă din turul al treilea. Fabian Marozsan, ocupantul locului 135 ATP, a produs surpriza zilei la Foro Italico și s-a impus cu scorul de 6-3, 7-6 (4), la capătul unui meci incredibil, care a durat o oră și 42 de minute de joc. În continuare, Marozsan se va duela la Roma cu Borna Coric.
Sportivul din Ungaria a fost de departe jucătorul mai bun, producând o mulțime de puncte uimitoare și ajungând la un bilanț de 24 de lovituri câștigătoare și doar 13 lovituri neforțate. În tiebreak, Marozsan a fost condus cu 4-1, dar a câștigat apoi următoarele 6 puncte pentru a câștiga meciul din turul 3.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz, OUT în turul 3 la Roma! Marozsan a produs surpriza zilei la Foro Italico

Fabian Marozsan s-a aflat pentru prima dată față în față cu un jucător de Top 10 ATP, însă sportivul în vârstă de 23 de ani nu a arătat nicio emoție pe teren în partida cu Alcaraz, jucătorul dat ca favorit clar la Roma. Este pentru prima dată în 19 luni când Alcaraz pierde în fața unui jucător din afara top 100 (Gaston, Bercy).
picture

Fabian Marozsan, set uluitor câștigat în fața lui Carlos Alcaraz, la Roma!

Mai mult decât atât, Fabian Marozsan vine din calificări. El a trecut acolo de Skatov și Meligeni Alves, pentru ca pe tabloul principal de la Foro Italico să-i învingă pe Moutet și Lehecka, în fiecare dintre aceste două meciuri cedând câte un set. Culmea, tocmai cu Alcaraz nu a cedat niciun set.
Turneul ATP Masters 1000 de la Roma se desfășoară în perioada 10-21 mai, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo