Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz n-a știut ce i se întâmplă la Roma! Spaniolul a reacționat, după înfrângerea cu Marozsan

Irina Aldea

Actualizat 15/05/2023 la 18:22 GMT+3

Carlos Alcaraz a fost eliminat în mod total surprinzător de la Roma. Ibericul a cedat în minimum de seturi în fața lui Fabian Marozsan, iar la conferința de presă de după meci a recunoscut că l-a subestimat pe sportivul din Ungaria.

Marozsan, tiebreak fabulos cu Alcaraz, la Roma! Condus cu 4-1, maghiarul a revenit spectaculos

Carlos Alcaraz a fost eliminat în mod complet surprinzător de la Roma, încă din turul al treilea. Fabian Marozsan, ocupantul locului 135 ATP, a produs surpriza zilei la Foro Italico și s-a impus cu scorul de 6-3, 7-6 (4), la capătul unui meci incredibil, care a durat o oră și 42 de minute de joc.
Sportivul din Ungaria a fost de departe jucătorul mai bun, producând o mulțime de puncte uimitoare și având la un bilanț de 24 de lovituri câștigătoare și doar 13 lovituri neforțate. În tiebreak, Marozsan a fost condus cu 4-1, dar a câștigat apoi următoarele 6 puncte pentru a se califica în optimi, acolo unde-l va întâlni pe Borna Coric.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz n-a știut ce i se întâmplă la Roma în meciul cu Fabian Marozsan

Carlos Alcaraz s-a îndreptat direct la conferința de presă după înfrângerea suferită în turul al treilea la Roma. Ibericul a fost total copleșit de forța din loviturile lui Marozsan și a recunoscut în fața jurnaliștilor că l-a subestimat pe maghiarul de pe locul 135 ATP: "Nu m-am uitat prea mult la el înainte de meci, nu l-am studiat. Am văzut că are o mulțime rezultate bune în turneele Challenger. S-a descurcat bine înainte de a ajunge aici.
Bineînțeles, m-a surprins foarte mult. Nivelul lui a fost foarte, foarte ridicat. Sunt sigur că va intra în Top 100 foarte curând. A fost uimitor, nu m-am așteptat. Nu am jucat nici eu prea bine, el a fost la un nivel foarte ridicat, pe care eu nu am reușit să-l urmez, iar el a reușit să-l mențină pe tot parcursul meciului. Asta este foarte dificil. Am încercat să lupt până la ultima minge, dar nu a fost suficient. Al doilea set a fost strâns, am avut șansele mele. Aș spune că aș fi putut câștiga acest set dacă nu s-ar fi întâmplat anumite lucruri. El merită victoria".
În plus, Carlos a exclus orice problemă fizică: "Am fost perfect din punct de vedere fizic, doar că nu m-am simțit confortabil pe teren. De fapt m-a făcut să nu mă simt confortabil pe teren. A fost agresiv tot timpul, a jucat tot timpul la un nivel superior. Mi-a fost greu să intru în joc, în schimburi. Am făcut multe greșeli pe care nu le fac de obicei. Evident că aceste zile se pot întâmpla în tenis, trebuie să le gestionezi", a mai transmis ibericul.
Turneul ATP Masters 1000 de la Roma se desfășoară în perioada 10-21 mai, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo