Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jaqueline Cristian, înfrângere dramatică la Roma, în turul 3! I-a luat lui Gauff un set la 0, dar n-a rezistat

Irina Aldea

Actualizat 11/05/2024 la 22:14 GMT+3

Jaqueline Cristian a fost eliminată în turul al treilea la Roma de către favorita numărul 3, Coco Gauff. Sportiva noastră a cedat în trei seturi în fața americancei, căreia a reușit să-i ia un set la 0.

Jaqueline Cristian

Credit imagine: Getty Images

Una caldă, alta rece pentru România sâmbătă la Foro Italico. După ce Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi învingând-o pe favorita numărul 6, Marketa Vondrousova, Jaqueline Cristian a fost și ea aproape de o surpriză uriașă, însă nu i-a putut face față americancei Coco Gauff.
Gauff s-a impus cu scorul de 6-1, 0-6, 6-3 în fața lui Jaqueline Cristian, după o două ore și 6 minute de joc. Aceasta a fost prima confruntare directă dintre Gauff și Cristian, iar americanca a avut o misiune foarte dificilă în meciul cu sportiva noastră, care a intrat pe tabloul principal de la Roma ca lucky loser.
CITEȘTE ȘI:

Jaqueline Cristian, OUT în turul 3 de la Roma. Înfrângere dramatică în fața lui Gauff

După un prim set în care Gauff i-a fost net superioară, Jaqueline Cristian a încercat să schimbe soarta partidei, ridicându-și nivelul de joc. Gauff de cealaltă parte a scăzut și ea ritmul și nu a reușit să-i ia româncei niciun game, Jaqueline reușind să trimită partida în decisiv.
În setul al treilea, un singur break a făcut diferența în favoarea favoritei numărul 3 de la Roma. Pentru Coco Gauff urmează duelul din optimi cu Paula Badosa. Americanca are șansa de a urca pe locul 2 la finalul acestui turneu, dacă ajunge în semifinale la Foro Italico.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo