Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Osaka va da la Roma peste jucătoarea care "a umilit-o" la antrenament: "M-a zdrobit, voiam să-mi cer scuze!"

Irina Aldea

Publicat 10/05/2024 la 16:38 GMT+3

Naomi Osaka, câștigătoare a patru titluri de Grand Slam, a povestit cum s-a pregătit pentru turneul de la Roma, dezvăluind de asemenea că adversara din turul 3 de la Roma a "zdrobit-o" la un antrenament efectuat la Madrid.

Naomi Osaka, Mutua Madrid Open 2024

Credit imagine: Getty Images

Naomi Osaka s-a pregătit în Spania pentru sezonul de zgură și a făcut câteva dezvăluiri interesante: "M-am dus la Mallorca. Sincer, am făcut o treabă foarte serioasă, concentrându-mă pe cum ar trebui să arate jocul meu pe zgură. M-am uitat la câteva videoclipuri – la cum lovesc mingea Nadal, Alcaraz.
M-am uitat la Rublev. De fapt, el mă inspiră foarte mult, pentru că lovește mingea foarte puternic. M-am gândit că nu vreau să am regrete când voi ieși de pe teren. La Madrid, am regretat că nu am putut să mă forțez. Mă concentrez pe asta în primul rând", a precizat nipona înaintea meciului cu Daria Kasatkina, adversara ei din turul al treilea de la Roma.
CITEȘTE ȘI:

Osaka spune că a fost "umilită" de Kasatkina la Madrid, la un antrenament

Nipona, fost lider mondial în clasamentul WTA, a împărtășit și așteptările sale pentru meciul cu cea de-a 11-a jucătoare a lumii, Daria Kasatkina, pe care o va întâlni în turul al treilea la Roma: "Cred că este prima mea adversară din Top 10 în acest an, nu? Sau sunt eu nebună? Oh, bine, ea este a 10-a (râde).
Da, va fi interesant. Sinceră să fiu, m-a zdrobit în timpul unui antrenament la Madrid. A fost umilitor, chiar am vrut să-mi cer scuze mai târziu pentru că mi-era rușine cu modul în care am jucat. Intru în următorul meci știind că ea are mult mai multă experiență pe zgură decât mine. Mă simt ca și cum aș fi încă o girafă care învață să meargă. Sunt foarte modestă. Vreau să trag concluzii din meciul cu Kostyuk (în turul 2) și apoi să le aplic în practică.
Știu că este o jucătoare grozavă. Are rezultate excelente, se mișcă foarte bine. În general, aștept cu nerăbdare meciul. Este atât de drăguță, iar fratele ei este și el foarte amabil", a declarat Osaka la conferința de presă de la Foro Italico. Chiar dacă intră temătoare pe teren, japoneza are 1-0 la confruntările directe cu rusoaica, după ce s-au întâlnit în 2018 la Indian Wells. Acolo, nipona s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo