Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, mesaj motivațional transmis la Roma. Ce a postat românca după victoria cu Vondrousova

Andrei Nicolae

Publicat 12/05/2024 la 17:19 GMT+3

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile turneului de la Roma, după ce a învins-o pe Marketa Vondrousova, campioana de la Wimbledon, în minimum de seturi. La nici 24 de ore de la succesul contra cehoaicei, românca a venit cu o postare pe contul ei oficial, prin intermediul căreia a transmis un mesaj motivațional.

Sorana Cîrstea, Madrid 2024

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea a început foarte bine turneul de la Roma, unde a obținut până acum două victorii. Fiind cap de serie, românca a beneficiat de un tur liber și a debutat în runda secundă contra Brendei Fruhvirtova. În turul al treilea, tenismena clasată pe locul 32 în ierarhia WTA a făcut un meci extrem de bun și s-a impus în fața Marketei Vondrousova, campioana en-titre de la Wimbledon.
Grație acestor rezultate, Sorana a intrat în săptămâna a doua a turneului din capitala Italiei. La nici 24 de ore distanță de la victoria cu Vondrousova din turul al treilea, Cîrstea a venit cu un mesaj motivațional pe contul ei oficial.
"Îți poți urmări umbra, dar nu o vei prinde niciodată. Provocarea supremă o dai tu cu tine, luptându-te în fiecare zi pentru a fi cu un inci mai bun decât în ziua precedentă. Asta îți va permite să urmărești și să prinzi ceea ce contează cu adevărat..ambițiile tale. În săptămâna a doua la Roma", a fost mesajul transmis de românca de 34 de ani pe contul ei oficial.
Citește și:

Cîrstea a trecut în turul 3 la Roma de "victima" sa preferată, Vondrousova

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 28, a obținut sâmbătă seara o victorie mare. Sportiva noastră s-a calificat pentru prima dată din 2012 în optimile de finală de la Roma după ce a învins-o pe favorita numărul 6, Marketa Vondrousova, campioana en-titre de la Wimbledon. Sportiva noastră s-a impus cu scorul de 7-6 (1), 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 39 de minute de joc.
Se pare că Vondrousova a devenit "victima" preferată a româncei, asta pentru că Sorana Cîrstea a câștigat ultimele patru întâlniri directe cu jucătoarea din Cehia, din cinci în total. Totuși, aceasta a fost prima confruntare directă pe zgură dintre Cîrstea și Vondrousova.
Pentru Sorana Cîrstea, care e acum antrenată de fostul câștigător de Grand Slam, Albert Costa (Roland Garros 2022), urmează un nou duel tare, cu Madison Keys, cap de serie numărul 18.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo