Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev, start ratat în sezonul de iarbă! Favorit 1 la 's-Hertogenbosch, rusul a fost eliminat în turul 2

Irina Aldea

Publicat 15/06/2023 la 17:50 GMT+3

Daniil Medvedev a început cu stângul acest sezon de iarbă. Rusul, aflat pe locul 3 ATP, a fost eliminat încă din turul secund la 's-Hertogenbosch, în Olanda, la turneul de 250 de puncte ATP. Rusul a fost învins în mod surprinzător de către Adrian Mannarino.

Daniil Medvedev, 's-Hertogenbosch 2023

Credit imagine: Getty Images

Daniil Medvedev, ocupant al locului 3 ATP, a părăsit turneul ATP 250 de la 's-Hertogenbosch încă din turul al doilea, după ce a fost învins surprinzător de francezul Adrian Mannarino (52 ATP), scor 4-6, 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat exact două ore de joc. După un prim set câștigat la 4, Medvedev și-a pierdut echilibrul și i-a lăsat inițiativa adversarului său.
Mannarino, care a cucerit titlul la 's-Hertogenbosch în 2019, și-a ridicat enorm nivelul de joc după ce a cedat primul set, iar pe al doilea l-a câștigat făcând break când Medvedev servea pentru 5-5. În decisiv, rusul a slăbit nivelul la serviciu, cedându-l de două ori, iar francezul a servit impecabil, rusul neavând nicio minge de break în tot setul al treilea.
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev, start ratat în sezonul de iarbă! Rusul, OUT în turul 2 de la 's-Hertogenbosch

Mannarino, a cărui suprafață de joc preferată e iarba, a ajuns în sferturi la 's-Hertogenbosch, al 53-lea sfert de finală din carieră și al 14-lea pe iarbă. În continuare, francezul se va duela pentru un loc în semifinale cu învingătorul meciului dintre Thompson și Raonic, meci care are loc în seara aceasta în Olanda.
Fost lider mondial, Medvedev a câștigat în acest an titlurile de la Rotterdam, Doha, Dubai, Miami și Roma și a pierdut finala de la Indian Wells. La Roland Garros, rusul a fost eliminat încă din primul tur. Pe iarbă, rusul a avut cele mai slabe rezultate în cadrul turneelor de Grand Slam. Medvedev a ajuns cel mai departe la Wimbledon până în optimile de finală, în 2021.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo