Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jannick Sinner a recunoscut că are o pasiune extrem de periculoasă: "Ador acea andrenalină"

Nicu Savin

Actualizat 14/06/2023 la 20:15 GMT+3

Jannick Sinner a trecut repede peste dezamăgirea de după eliminarea prematură de la Roland Garros și a debutat cu dreptul în sezonul de iarbă. Italianul l-a învins în două seturi pe Alexander Bublik, scor 6-4, 6-2 și s-a calificat în sferturi. După meci, al 9-lea jucător al lumii a fost relaxat și a dezvăluit unele aspecte legate de viața sa din afara tenisului.

Jannick Sinner l-a învins în două seturi pe Alexander Bublik la s'Hertogenbosch și e în sferturi

Jannick Sinner este unul dintre cei mai promițători jucători din noul val, dar deocamdată nu a reușit să câștige vreun turneu important, așa cum au făcut-o colegii săi de generație: Holger Rune (două titluri de Masters) sau Carlos Alcaraz (are deja un Grand Slam și 4 titluri de Masters).
LG, 10 ani
Acest articol este suținut de LG
La Roland Garros, Sinner a suferit o mare dezamăgire, fiind eliminat în turul doi de Daniel Altmaier (2-3 la seturi). Italianul a trecut repede de acel eșec și a început cu dreptul sezonul de iarbă, suprafață pe care poate performa în viitor grație calităților sale. În turul secund de la s'Hertogenbosch, Sinner a trecut fără emoții de Alexander Bublik, scor 6-4, 6-2, în numai o oră și 25 de minute.

Jannick Sinner, pasionat de șofatul la viteză mare

La conferința de presă de după meci, Sinner a fost foarte relaxat și a răspuns tuturor întrebărilor primite de la jurnaliștii olandezi. Unul dintre ei l-a rugat pe italian să spună ce pasiuni are în afara tenisului, iar acesta a dezvăluit că îi place foarte mult să gătească, dar și să conducă, în special cu viteză mare. Cu această ocazie, Sinner l-a dat de gol și pe Hubert Hurkacz, care este și el pasionat de viteză.
"Pe teren par mereu foarte serios, dar în afara lui pot fi un glumeț. De asemenea, știu să gătesc destul de bine. Pastele mele sunt foarte bune. Mai făceam și prăjituri și chestii mai puțin sănătoase, dar nu mai puțin delicioase. Îmi place să stau la volan și ador acea adrenalina care vine cu viteza. Împărtășesc această pasiune, printre alții, cu Hubert Hurkacz. În urmă cu câteva luni am făcut un drum frumos împreună la Monte Carlo", a spus Sinner, citat de puntodebreak.com.
Înclinația lui Sinner pentru viteză este de înțeles, deoarece înainte să se apuce de tenis acesta a practicat schiul alpin, un sport în care se ating viteze exorbitante uneori.
Jannick Sinner este favorit doi la s'Hertogenbosch și va reveni vineri pe teren, când îl va întâlni pe finlandezul Emil Ruusuvuori în sferturile de finală. Turneul din Olanda este unul special pentru Sinner. Italianul a debutat pe iarbă în circuitul ATP chiar la s'Hertogenbosch, în 2019, când era numai un puști clasat în afara topului 200 mondial. Acum este pe locul 9 și vizează primul său trofeu pe iarbă al carierei. Sinner a jucat 10 finale ATP, dintre care 7 câștigate, dar niciodată nu a ajuns în ultimul act pe cea mai rapidă suprafață din tenis.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo