Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză uriașă la 's-Hertogenbosch! Principala favorită, Jessica Pegula, a fost eliminată în optimi de locul 400 WTA

Irina Aldea

Publicat 13/06/2024 la 17:33 GMT+3

Jessica Pegula, a cincea jucătoare a lumii, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de 250 de puncte de la 's-Hertogenbosch de către ocupanta locului 400 WTA.

Jessica Pegula - 's-Hertogenbosch 2024

Credit imagine: Getty Images

Jessica Pegula, ocupantă a locului 5 WTA, a fost protagonista celei mai mari surprize produse pe tabloul principal al turneului de 250 de puncte WTA de la 's-Hertogenbosch, în Țările de Jos. Americanca, a doua rachetă a SUA, a cedat în trei seturi în fața ocupantei locului 400 WTA, Aleksandra Krunic.
Aceasta din urmă s-a impus cu scorul de 7-6 (3), (3) 6-7, 6-4, la capătul unui meci extrem de disputat care a durat două ore și 47 de minute de joc. Aceasta a fost prima confruntare directă dintre cele două jucătoare în circuitul mondial feminin, iar Krunic are acum 1-0 în fața americancei.
CITEȘTE ȘI:

Jessica Pegula, eliminată de locul 400 WTA de la 's-Hertogenbosch

Jessica Pegula, sfertfinalistă la Wimbledon anul trecut, a reacționat după ce a pierdut primul set în tiebreak și s-a impus în actul secund tot în tiebreak, dar Krunic i-a fost superioară în decisiv, acolo unde sportiva din Serbia a servit foarte bine și și-a păstrat de fiecare dată serviciul, salvând pe parcurs și trei mingi de break ale adversarei. Krunic nu a avut nevoie decât de un break pentru a face diferența în setul al treilea.
Campioană la ediția din 2018 a 's-Hertogenbosch, Krunic va juca în faza sferturilor cu Dalma Galfi (138 WTA), o altă jucătoare care a produs o surpriză în optimi. Aceasta a învins-o pe Veronika Kudermetova (favorita numărul 5), scor 6-3, 3-6, 7-5.
Krunic a urcat cel mai sus în clasamentul WTA până pe locul 39 WTA, pe data de 18 iunie 2018. Libema Open ('s-Hertogenbosch) face parte din categoria WTA 250 și are loc în perioada 10-16 iunie, pe iarbă, iar ultima campioană este Ekaterina Alexandrova (2022 și 2023).
Wimbledon 2024 se vede în direct pe Eurosport și în aplicația Max în perioada 1 -14 iulie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo