Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jaqueline Cristian, eliminată în semifinale la Praga, după un meci care trebuia jucat de sâmbătă, dar terminat luni

Maria Olteanu

Publicat 07/08/2023 la 12:01 GMT+3

ucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a fost învinsă de japoneza Nao Hibino, cu 6-4, 6-7 (2/7), 6-3, luni, în semifinalele turneului WTA 250 de la Praga, dotat cu premii totale de 259.303 dolari.

Jaqueline Cristian

Credit imagine: Getty Images

Meciul fusese suspendat duminică din cauza ploii la scorul de 5-2 şi 15-15 în setul al treilea pentru niponă.
Programul a fost perturbat din cauza ploii sâmbătă şi duminică, iar meciul, care trebuia să aibă loc iniţial sâmbătă, a început duminică, dar a fost întrerupt mai întâi de în setul secund, la 3-1 şi avantaj pentru Jaqueline Cristian, iar apoi în setul al treilea la 1-1 şi 40-34 pentru japoneză, înainte ca organizatorii să anunţe suspendarea sa definitivă.
CITEȘTE ȘI:

Jaqueline Cristian nu a reușit victoria, în ciuda revenirii

De remarcat că românca a condus cu 4-1 în primul set, dar a pierdut cinci ghemuri la rând. Jaqueline Cristian a condus cu 4-1 şi în setul secund, dar a avut nevoie de tiebreak pentru a se impune. Deşi a început decisivul cu break, Cristian i-a permis adversarei să se desprindă la 2-2 cu trei ghemuri consecutive.
Jaqueline Cristian (25 ani, 122 WTA), care a învins-o surprinzător în primul tur pe cehoaica Marie Bouzkova, principala favorită, s-a ales cu un cec de 11.276 dolari şi 110 puncte WTA.
Hibino (28 ani, 136 WTA) a câştigat singurul meci anterior cu Jaqueline Cristian, anul acesta, în calificări la Auckland, cu 6-4, 4-6, 6-2.
Nao Hibino, intrată pe tablou la Praga din postura de ''lucky loser'', va juca luni atât finala de simplu, contra cehoaicei Linda Noskova, cât şi pe cea de dublu, alături de Oksana Kalaşnikova (Georgia).
Sursă: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo