Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Semifinala lui Jaqueline Cristian cu Hibino, de la Praga, amânată pentru duminică! Anunțul organizatorilor

Irina Aldea

Actualizat 05/08/2023 la 20:09 GMT+3

Jaqueline Cristian trebuia să joace sâmbătă în semifinalele turneului WTA de la Praga cu Nao Hibino, însă din cauza vremii nefavorabile, meciul a fost amânat pentru duminică.

Jaqueline Cristian

Credit imagine: Getty Images

Jaqueline Cristian și Nao Hibino trebuiau să se înfrunte sâmbătă în penultimul act la turneul de 250 de puncte de la Praga. Totuși, ploaia le-a stricat planurile organizatorilor din Cehia, astfel că partida celor două a fost mutată duminică. În aceeași situație se află și celelalte semifinaliste, Linda Noskova și Tamara Korpatsch.
Jucătoarele care vor câștiga semifinalele mâine vor fi nevoite să joace duminică două meciuri, atât semifinala, cât și finala. Jaqueline Cristian și Nao Hibino s-au mai întâlnit în circuit o singură dată, chiar în prima zi din 2023, la turneul din Noua Zeelandă, Auckland. Atunci, nipona s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-2, după mai bine de două ore de joc.

Semifinala Cristian – Hibino, de la Praga, amânată pentru duminică

În timp ce Cristian a trecut la Praga de Bouzkova, Arango și Baindl, cedând două seturi pe parcurs, Hibino le-a învins pe Errani, Hruncakova și Martincova, cedând un singur set în turul inaugural. Pentru Jaqueline Cristian, aceasta va fi a treia semifinală de turneu WTA pe care o va disputa în carieră și prima după aproape doi ani.
În noiemrbrie 2021, la Linz, românca ajungea până în finală, profitând de retragerea Simonei Halep din semifinale. În ultimul act pierdea în fața lui Alison Riske, în 3 seturi. De atunci, Jaqueline nu a mai trecut niciodată de sferturile unui turneu WTA, ea atingând această performanță doar în competițiile ITF, unde a și câștigat 4 trofee în acest interval de timp.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo