Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alcaraz, "drum liber" către fazele finale la Miami! Medvedev și Sinner, pe aceeași parte de tablou

Nicu Savin

Publicat 18/03/2024 la 20:11 GMT+2

În această seară a avut loc tragerea la sorți a tabloului masculin de la Miami și deja se pot face câteva predicțiie despre cum vor arăta fazele superioare. E clar că suprize vor apărea, însă marii favoriți sunt așteptați să-și respecte blazonul, caz în care ne așteaptă un final de turneu incitant. Alcaraz a avut cea mai mare șansă, campionul de la Indian Wells având "drum liber" către finală.

Carlos Alcaraz & Jannik Sinner, Indian Wells 2024

Credit imagine: Getty Images

Indian Wells s-a terminat duminică seara, odată cu cele două finale, iar toată spuma tenisului se va multa din California în Florida, acolo unde se va desfășura al doilea turneul din cadrul "Sunshine Double", la Miami. Competiția feminină va debuta marți, iar fanii români se vor bucura de revenirea Simonei Halep, care o va întâlni pe Paula Badosa în turul 1.
La masculin, acțiunea va începe abia de miercuri, iar în această seară a avut loc tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal. În absența lui Novak Djokovic, există șanse mari ca în lupta pentru marele trofeu să fie implicați cam aceiași oameni ca și la Indian Wells, adică Alcaraz, Medvedev și Sinner.
Carlos Alcaraz e cap de serie 1 și ibericul a avut șansă la tragerea la sorți. Cei mai dificili adversari de pe partea sa de tablou par a fi Alex de Minaur, Alexander Zverev și Holger Rune, dar se va putea duela doar cu unul dintre ei, în semifinale. Alcaraz va debuta la Miami contra învingătorului partidei Aleksandar Vukic și Roberto Carballes Baena. În mod normal, Carlitos nu ar trebui să aibă mari probleme în a ajunge în careul de ași, chiar dacă pe sfertul său de tablou sunt jucători ca Grigor Dimitrov, Ben Shelton sau Hubert Hurkacz.

Alcaraz - Sinner, o posibilă finală de vis la Miami

Spre deosebire de turneul de la Indian Wells, Carlos Alcaraz nu mai e pe aceeași parte de tablou cu Jannik Sinner. Nici nu avea cum să fie așa, pentru că italianul e principalul favorit pe jumătatea inferioară de tablou. Ca atare, există posibilitatea unei finale stelare între cei doi colegi de generație, care par a dezvolta o rivalitate deosebită.
Alcaraz l-a învins pe Sinner la Indian Wells, iar italianul are cu siguranță o mare sete de revanșă. Totuși, până să ajungă într-o eventuală finală cu Alcaraz, campionul de la Australian Open va avea de trecut de câțiva jucători incomozi, pe sfertul său fiind oameni ca Rublev, Tsitsipas, Paul sau Tiafoe.
Cea mai probabilă semifinală de pe jumătatea inferioară e Sinner - Medvedev, chiar dacă finalistul de la Indian Wells are și el câțiva adversari care într-o zi bună îl pot pune în încurcătură, precum Ruud, Fritz sau Norrie.
Tabloul sferturilor de finală de la Miami, dacă favoriții își vor respecta statutul
  • 1.Alcaraz vs Dimitrov / Hurkacz
  • 2.Zverev vs Rune / De Minaur
  • 3.Medvedev vs Ruud / Fritz
  • 4.Sinner vs Tsitsipas / Rublev
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo