Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, prima reacție despre revenirea Simonei Halep pe teren! Ce a spus despre jocul ei de la Miami

Bianca Dumitru

Publicat 26/03/2024 la 10:57 GMT+2

Sorana Cîrstea s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTA 1000 de la Miami, fiind învinsă clar de Daniele Collins, scor 3-6, 2-6. După meci, românca a vorbit, printre altele, despre revenirea Simonei Halep pe teren, arătându-se încrezătoare că fostul lider mondial va reveni la o formă bună.

Rezumatul primului meci jucat de Simona Halep după suspendare, la Miami, cu Badosa

Sorana Cîrstea a fost eliminată noaptea trecută în optimile de finală ale turneului WTA 1000 de la Miami. Românca a cedat în două seturi, scor 3-6, 2-6, în fața lui Danielle Collins, după o oră și 30 de minute de joc.
La finalul partidei, sportiva a vorbit, printre altele, despre revenirea Simonei Halep, care s-a întors în circuit după un an și 7 luni, perioadă în care a fost suspendată din cauza scandalului de dopaj în care a fost implicată.
Sorana Cîrstea a lăudat prestația bună pe care Simona a avut-o la Miami, chiar dacă a fost învinsă de Paula Badosa, și a spus că Halep poate reveni la o formă și mai bună în următoarele săptămâni, până când fostul lider mondial va juca în echipa de Billie Jean King Cup a României, în aprilie, împotriva Ucrainei.
"Mereu sunt pozitivă, sunt alături de fete, chiar dacă nu mai joc la Billie Jean King Cup de 6 ani. Mă uit la meciuri, avem o echipă puternică. Cred că Ana (n.r. Bogdan) joacă, nu știu dacă și Simona (n.r. Halep)...
Cred că în două săptămâni și Simona va putea să-și îmbunătățească jocul, având în vedere că aici la Miami nu a jucat rău, după o pauză atât de lungă. Ucraina are câteva jucătoare bune, dar România are prima șansă și sper să se califice", a declarat Sorana Cîrstea, potrivit Digi Sport.
Citește și:

CE REGRETĂ SORANA CÎRSTEA DUPĂ ELIMINAREA DE LA MIAMI OPEN

La finalul partidei, Sorana a mai vorbit și despre cum a decurs meciul cu Danielle Collins, recunoscând superioritata adversarei, care a arătat un nivel extraordinar. Cîrstea a subliniat că aceasta a jucat mai bine decât de obicei.
"A fost un meci complicat, nu pot să spun că am jucat prost, dar nu am făcut suficient. A fost un turneu bun. Astăzi, a jucat foarte bine, mult peste ce joacă în mod normal.
După primul set, am simțit că a fost mult mai agresivă, a avut o mică șansă și în setul doi... Trebuia să-mi asum mai multe riscuri", a declarat Sorana Cîrstea.
Pentru româncă urmează o binemeritată pauză, după care își va îndrepta atenția către sezonul de zgură, care va începe pentru ea la Stuttgart. Sportiva noastră va fi antrenată în perioada următoare de Albert Costa, fost campion la Roland Garros, care ar putea-o ajuta pe Sori să performeze foarte bine pe suprafața roșie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo