Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, început în forță în sezonul de hard din SUA! Românca s-a calificat în turul 2 la Washington

Bianca Dumitru

Publicat 01/08/2023 la 20:58 GMT+3

Sorana Cîrstea s-a calificat în această seară în turul 2 al turneului WTA 500 de la Washington, după ce a trecut în două seturi de Petra Martic. Pentru româncă urmează duelul cu Liudmila Samsonova.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea a obținut în această seară calificarea în turul 2 al turneului WTA 500 de la Washington. Românca de pe locul 32 mondial a eliminat-o din competiție, în două seturi, pe Petra Martic (locul 36 WTA), scor 6-3, 7-6 (13), după o oră și 51 de minute de joc.
Cîrstea a avut un start foarte bun de meci, reușind să câștige primele 3 game-uri fără să cedeze mai mult de 3 puncte. Martic a revenit, însă, imediat pe tabelă, restabilind egalitatea, 3-3. Românca și-a adjudecat primul set, după doar 32 de minute de joc, după ce a legat alte 3 game-uri consecutive.
În setul 2, sportiva din Croația a reușit să intre mai bine în joc și a condus cu 1-4. Sorana a reușit să se mobilizeze și, deși a fost condusă și cu 2-5, a preluat conducerea, scor 6-5, anulându-i lui Martic mai multe șanse de a trimite meciul în decisiv.
Cîrstea a pierdut apoi ocazia de a încheia meciul înainte de tiebreak, croata reușind un break la 0-0 și restabilind egalitatea, 6-6. Românca s-a impus în ultima parte a meciului, deși a fost condusă cu 2-4 și 3-6, revenind și câștigând cu 15-13, după ce i-a anulat 7 mingi de set adversarei.
În turul 2 la Washington, Sorana Cîrstea va da peste Liudmila Samsonova, locul 18 WTA. Rusoaica, favorită nr. 8 în turneul din SUA, a învins-o în manșa inaugurală pe Danielle Collins, scor 6-1, 6-3.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo