Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, mesaj superb, după ce a primit wild-card la Madrid: "Sunt recunoscătoare"

Nicu Savin

Actualizat 03/04/2024 la 20:04 GMT+3

Simona Halep a primit astăzi o veste mare de la organizatorii turneului WTA 1000 de la Madrid. Românca este beneficiara unui wild-card la competiția din Capitala Spaniei, unde a triumfat de două ori în carieră. La scurt timp după anunțul oficial, sportiva noastră a transmis un mesaj prin care le-a mulțumit organizatorilor pentru că îi dau șansa să revină într-un loc atât de drag ei.

Simona Halep in an earlier round at the Madrid Open

Credit imagine: Reuters

Simona Halep a început antrenamentele pe zgură și există deja o certitudine privind programul său în perioada următoare. Românca a primit un wild-card la turneul WTA 1000 de la Madrid, care se va desfășura în perioada 23 aprilie - 5 mai, la Caja Magica.
Imediat după ce organizatorii au făcut anunțul oficial, sportiva noastră a postat un mesaj superb pe contul personal de Instagram, în care le-a mulțumit celor care îi oferă șansa de a reveni la un turneul foarte drag ei, unde a avut rezultate deosebite.
"Mulțumesc foarte mult, Madrid Open, pentru acest wild card. Madridul a fost mereu un turneu special pentru mine, cu amintiri plăcute. Sunt recunoscătoare că îmi pot face mai multe amintiri!", a scris Simona pe Instagram.
În afara lui Halep, organizatorii au anunțat că au mai oferit wild-carduri pentru tabloul de simplu lui Caroline Wozniacki, Kei Nishikori și Martin Landaluce.

Simona Halep va juca la Madrid, locul unde a obținut succese uriașe

Simona a reușit rezultate bune de-a lungul timpului la Madrid, devenind campioană la edițiile din 2016 (a învins-o în finală pe Dominika Cibulkova) și 2017 (a învins-o în finală pe Kristina Mladenovic). Halep a mai jucat două finale la Caja Magica, în 2014 (a pierdut la Sharapova) și 2019 (a pierdut la Kiki Bertens). În toată istoria competiției, doar Serena Williams, Petra Kvitova și Aryna Sabalenka au reușit să se impună de mai multe ori îm capitala Spaniei, sportiva din Cehia fiind singura cu 3 trofee.
Până la turneul de la Madrid mai sunt 3 săptămâni și nu ar fi exclus ca Simona să mai joace un turneu până atunci. E clar că dubla campioană de Grand Slam nu va volua pentru România în duelul din Billie Jean King Cup cu Ucraina, invocând ceva probleme medicale.
Totuși, Halep ar putea juca în săptămâna 15-21 aprilie la Rouen, unde se defășoară un turneu WTA 250, în condiții in-door. În aceeași săptămână va avea loc și turneul WTA 5000 de la Stuttgart, dar Simona nu a solicitat wild-card acolo. Probabil că în funcție de cum se va simți din punct de vedere fizic, Simona va hotărî, împreună cu noua sa echipă, la ce competiție își va începe sezonul de zgură. Dacă va considera că mai are nevoie de timp să ajungă la 100%, e posibil ca românca să-și amâne debutul pe suprafața sa favorită până la Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo