Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Birrell, impresionată de revenirea lui Wozniacki în circuit! "Am crescut urmărind-o, știam de ce e capabilă"

Bianca Dumitru

Publicat 09/08/2023 la 09:39 GMT+3

Caroline Wozniacki a revenit în circuitul feminin la Rogers Cup, debutând în competiție în fața lui Kimberly Birrell, pe care a învins-o rapid, în două seturi. Sportiva din Australia a vorbit după meci, spunând că se aștepta la un duel dificil pentru că știa de ce este în stare sportiva din Danemarca.

Kimberly Birrell, Caroline Wozniacki

Credit imagine: Getty Images

Caroline Wozniacki a revenit cu stil în circuitul feminin, obținând o victorie la pas în primul tur al Masters-ului de la Montreal. Daneza, fost lider mondial în 2010, a învins-o în doar o oră și 38 de minute pe australianca Kimberly Birrell, cu un dublu 6-2.
La finalul partidei, sportiva de pe locul 115 WTA s-a declarat bucuroasă de confruntarea cu un fost număr 1 WTA, spunând că a avut parte de o adevărată provocare.
Birrell a spus că se aștepta la un duel dificil pentru că își amintește de ce era capabilă Wozniacki în trecut, atunci când obișnuia să o urmărească la televizor.
"M-am așteptat să iasă pe teren și să joace foarte bine. Evident că am crescut uitându-mă la ea jucând la televizor. Știu de ce este capabilă. De asemenea, știam că nu se va întoarce decât dacă va fi într-o formă suficient de bună.
Cred că este genul ăsta de persoană. Este destul de perfecționistă și știam că va fi o mare provocare. Nu cred că am jucat cel mai bine, dar cred că am primit niște lecții valoroase și a fost o adevărată provocare, o experiență bună pentru mine", a declarat Kimberly Birrell.
Citește și:

WOZNIACKI, BORNĂ IMPRESIONANTĂ LA MONTREAL

Grație victoriei de ieri de la Montreal, Caroline Wozniacki a atins și o bornă impresionantă chiar la revenirea sa în tenis. În urma succesului cu Birrell, daneza a ajuns pe locul al treilea într-un clasament al victoriilor la turneele de Masters 1000, introduse în 2009.
Wozniacki a egalat-o pe Petra Kvitova și cele două împart acum ultima treaptă a podiumului, cu 177 de victorii. Pe primul loc în acest clasament se află Victoria Azarenka, care a devansat-o pe Simona Halep din top.
În turul secund de la Montreal, Caroline Wozniacki va da piept cu Marketa Vondrousova, câștigătoarea de la Wimbledon, care a trecut de Mayar Sherif, scor 6-4, 6-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo