Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek, OUT în semifinale la Montreal! Liderul mondial din WTA, învinsă în 3 seturi de Jessica Pegula

Irina Aldea

Actualizat 12/08/2023 la 22:46 GMT+3

Iga Swiatek a fost eliminată în semifinale la turneul de 1000 de puncte de la Montreal, după ce poloneza a cedat în trei seturi în fața Jessicăi Pegula.

Iga Swiatek, Montreal 2023

Credit imagine: Getty Images

Iga Swiatek, principala favorită la turneul de 1000 de puncte de la Montreal, a ratat șansa de a juca finala de duminică, după ce a cedat în fața favoritei numărul 4, Jessica Pegula. Americanca s-a impus cu scorul de 6-2, (4) 6-7, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 32 de minute de joc.
Pentru Jessica Pegula, aceasta este a treia victorie pe care o obține în fața Igăi Swiatek din opt partide directe, a doua în acest sezon. Americanca s-a calificat în cea de-a treia finală WTA 1000 a carierei, întrerupând o serie de 4 înfrângeri în semifinalele turneelor de această categorie.
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek, OUT în semifinale la turneul de 1000 de puncte de la Montreal

Victoria obținută de americancă e cu atât mai impresionantă cu cât a revenit de la 2-4 în setul decisiv. Jessica Pegula, a treia jucătoare a lumii, va încerca sã cucerească al 2-lea titlu WTA 1000 al carierei al 3-lea titlu la general. În marea finală o va întâlni pe câștigătoarea semifinalei dintre Elena Rybakina și Liudmila Samsonova.
"Oh, Doamne, mă simt minunat. Nu există un mod mai bun de a câștiga, nu? A fost un meci greu. Am simțit că am avut controlul. Dar, așa cum face numărul 1 mondial și o campioană, a jucat un tenis foarte bun... m-a făcut să merit acest lucru", a transmis Pegula la interviul de după meci.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo