Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, out de la Montreal! A cedat în două seturi contra finalistei de la Roland Garros

Nicu Savin

Actualizat 09/08/2023 la 22:59 GMT+3

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Karolina Muchova în turul secund al turneului WTA 1000 de la Montreal, scor 5-7, 4-6. Partida a fost una echilibrată, dar finalista de la Roland Garros a fost jucătoarea mai eficientă în momentele cheie și a avansat în optimile de finală, unde se va duela cu Iga Swiatek.

Sorana Cîrstea - Iga Swiatek, în sferturi la Indian Wells

Credit imagine: Eurosport

Sorana Cîrstea s-a oprit în turul doi al turneului WTA 1000 de la Montreal, prima competiție de mare anvergură din sezonul de hard de peste Ocean. Sportiva noastră a avut parte de o tragere la sorți dificilă și a dat peste Karolina Muchova, finalistă la Roland Garros în urmă cu câteva luni.
Sorana o învinsese pe cehoaică la Miami în acest an, iar aceasta și-a luat revanșa la capătul unui meci echilibrat. Sorana a început slab și a fost condusă cu 2-0 în primul set, dar și-a revenit repede și se părea că manșa va ajunge în tie-break. Nu a fost cazul, pentru că Muchova a câștigat două game-uri la rând la scorul de 5-5 și și-a adjudecat primul set cu 7-5.

Sorana Cîrstea, învinsă de Karolina Muchova în turul doi de la Montreal

Sorana nu a acuzat pierderea primului set și a început perfect actul secund, conducând cu 2-0. Din păcate, nu și-a consolidat break-ul și cehoaica a egalat repede, după care a urmat o nouă serie de game-uri în care cele două combatante și-au făcut serviciul. Asta până la scorul de 4-4, când Muchova a făcut un nou break și a închis apoi partida cu un game solid la serviciu, scor 7-5, 6-4.
Așadar, Sorana Cîrstea și-a încheiat repede aventura la competiția din Canada și acum își va îndrepta atenția către ultimul turneu important înainte de US Open, cel de la Cincinnati, care va începe săptămâna viitoare.
După victoria cu Sorana Cîrstea, Karolina Muchova va avea un duel de gală în optimile de la Montreal, contra Igăi Swiatek. Poloneza a trecut în două seturi de Karolina Pliskova în turul secund, scor 7-6(6), 6-2. Partida va fi o reeditare a finalei de la Roland Garros din acest an, astfel că Muchova are un prim prilej de revanșă în fața liderului mondial.
Alte rezultate de la Montreal
  • Cori Gauff - Katie Boulter 6-2, 6-2
  • Jessica Pegula - Yulia Putintseva 6-4, 6-4
  • Daria Kasatkina - Anna Blinkova 6-2, 7-5
  • Liudmila Samsonova 6-3, 6-2
  • Belinda Bencic - Alycia Parks 6-3, 5-7, 6-4
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo