Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz a elucidat "misterul" la Toronto! De ce a scris spaniolul pe cameră "Știi tu"

Irina Aldea

Publicat 11/08/2023 la 18:21 GMT+3

Carlos Alcaraz s-a calificat în sferturile de finală la turneul de la Toronto, iar după meciul din optimi a scris pe cameră "Știi tu", mulți fani ai sportului alb întrebându-se care e însemnătatea acestui mesaj. Spaniolul a explicat la conferința de presă.

Alcaraz, în sferturi la Toronto, după o luptă impresionantă cu Hurkacz! Rezumatul partidei

Carlos Alcaraz nu încetează să uimească atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui. Liderul mondial din ATP a dat dovadă că are un simț al umorului dezvoltat în momentul în care a scris pe cameră mesajul "Știi tu" după calificarea în sferturile de finală la turneul ATP 1000 de la Toronto.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
La conferințele de presă și în general în discursurile sale în limba engleză, Alcaraz folosește foarte des această sintagmă "Știi tu", motiv pentru care prietenii săi râd de el: "Am ales să scriu acel mesaj pentru că prietenii mei râd de mine, ei spun că este singurul lucru pe care îl spun atunci când vorbesc în engleză", a explicat tenismenul iberic printre râsete pentru Hispanic Sports Media.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz a elucidat "misterul" la Toronto! De ce a scris spaniolul pe cameră "Știi tu"

Acum, dublul campion de Grand Slam continuă să își îmbunătățească engleza, fără a lăsa în urmă celebra sa sintagmă pe seama căreia se amuză alături de prietenii lui. Explicația a venit după ce Alcaraz l-a învins pe Hubert Hurkacz în optimile de la Toronto, fiind nevoit să revină de la 0-1 la seturi și să câștige la tiebreak următoarele două seturi.
"Sincer, nu știu ce s-a întâmplat în setul al treilea. Am început să mă simt rău în acel moment, nu puteam să simt ce trebuie cu loviturile mele, nu știu ce se întâmpla. Mă gândeam doar să fiu calm, să încerc să găsesc o modalitate de a depăși problemele și să mă simt din nou bine", a explicat liderul ATP, care s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6 (2), 7-6 (3), după două ore și 41 de minute de joc în fața polonezului. În continuare, el îl va întâlni în Canada pe Tommy Paul, favorit numărul 12.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo