Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Danil Medvedev, victorie la debut în Turneul Campionilor. Rusul l-a învins fără mari emoții pe Andrey Rublev

Andrei Nicolae

Actualizat 13/11/2023 la 23:54 GMT+2

Daniil Medvedev a debutat cu dreptul la ediția din 2023 a Turneului Campionilor și l-a învins pe compatriotul său, Andrey Rublev. Numărul 3 mondial s-a impus în fața ocupantului locului 5 în decurs de o oră și 32 minute, scor 6-4, 6-2.

Așa a închis Medvedev duelul fără istoric cu Andrey Rublev de la Turneul Campionilor

Daniil Medvedev a început cu o victorie Turneul Campionilor de la Torino, grație unei victorii împotriva lui Andrey Rublev. Tenismenul din Rusia și-a învins compatriotul și a obținut primele sale puncte din grupa roșie, din care fac parte și Zverev și Alcaraz.
Betano - Torino - Turneul Campionilor
Toată emoția de la Turneul Campionilor de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
După ce neamțul l-a învins pe campionul de la Wimbledon, a venit rândul celor doi ruși să pășească pe arena din Torino. Primul set dintre cei doi tenismeni a fost extrem de echilibrat și a fost decis de un singur break, la scorul de 3-3, în favoarea lui Medvedev.
picture

Medvedev și Rublev, spectacol total la Turneul Campionilor! Rușii au ridicat fanii în picioare

Campionul din 2020 al turneului din Torino a profitat la maxim de acel break și s-a impus în primul set astfel după 55 de minute, deși Rublev a avut patru șanse la 5-4 să facă rebreak-ul și să echilibreze duelul.
Citește și:

Daniil Medvedev, debut facil la Turneul Campionilor. Numărul 3 mondial l-a învins fără mari emoții pe Rublev

În actul secund, lucrurile au fost mult mai simple pentru Medvedev, care a început cu un break. Comparativ cu primul set, Rublev nu a mai avut nicio șansă să își recupereze serviciul, ci din contră, l-a mai cedat încă o dată.
picture

Daniil Medvedev, forehand fabulos, în duelul cu Rublev de la Turneul Campionilor

Acest lucru i-a permis lui Medvedev să se impună în setul secund după doar 37 de minute și să câștige cu 6-2. Astfel, numărul 3 mondial începe cu o victorie turneul de la Torino, unde urmează să dea peste Carlos Alcaraz, într-un meci ce se anunță extrem de interesant. Rublev va juca împotriva lui Zverev, omul care a răpus campionul de la Wimbledon luni seara.
Turneul Campionilor, care se desfãșoarã în perioada 12 – 19 noiembrie, poate fi urmãrit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo