Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Turneul Campionilor 2023 | Carlos Alcaraz - Alexander Zverev 7-6, 3-6, 4-6. Germanul obține primul succes în grupa roșie

Irina Aldea

Actualizat 13/11/2023 la 18:59 GMT+2

Alexander Zverev, al optulea jucător al lumii, a debutat cu victorie la Turneul Campionilor. Germanul a produs o revenire de senzație în fața celui mai tânăr lider din istorie, Carlos Alcaraz.

Zverev, revenire de senzație la Turneul Campionilor cu Alcaraz! Mingea de meci de la Torino

Alexander Zverev, dublu câștigător al titlului de la Turneul Campionilor (2018, 2021), a debutat cu victorie la ediția din acest an, în fața ocupantului locului 2 ATP, Carlos Alcaraz. Germanul s-a impus cu scorul de (3) 6-7, 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 34 de minute de joc. Aceasta a fost cea de-a șaptea întâlnire directă dintre Zverev și Alcaraz, germanul având 4-3 acum.
Betano - Torino - Turneul Campionilor
Toată emoția de la Turneul Campionilor de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
În setul inaugural, Zverev a fost primul care a obținut break-ul, însă germanul nu a fost îndeajuns de puternic pe propriul serviciu pentru a putea ține de avantaj. S-a ajuns în tiebreak, iar ibericul a dictat ritmul acolo, câștigând manșa inaugurală. Setul secund a fost dominat de Zverev, care a avut nevoie de doar un break pentru a trimite partida în decisiv.
CITEȘTE ȘI:

Turneul Campionilor 2023 | Alcaraz, învins la debutul la Torino. Zverev, revenire uimitoare

În setul al treilea, Zverev a căzut în timpul unui punct, ridicând semne de întrebare privind posibilitățile sale în meci, însă break-ul obținut la începutul setului l-au ajutat pe german să treacă linia de finish cu brio. În continuare, Zverev se va duela miercuri cu învingătorul dintre Medvedev și Rublev.
picture

Momten de panică la Turneul Campionilor! Zverev, prăbușit la pământ în meciul cu Alcaraz

Carlos Alcaraz, al doilea jucător al lumii, și Alexander Zverev, ocupant al locului 8 ATP, fac parte la Turneul Campionilor din grupa roșie, grupă în care se mai regăsesc rușii Daniil Medvedev și Andrey Rublev. Aceștia din urmă vor intra pe teren la Torino diseară, de la ora 22, ora României, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Turneul Campionilor, care se desfãșoarã în perioada 12 – 19 noiembrie, poate fi urmãrit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo