Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Musetti, criză de nervi la turneul din Bastad: "N-am mai văzut. Toți se transformă în Djokovic împotriva mea"

Andrei Nicolae

Publicat 21/07/2023 la 23:50 GMT+3

Lorenzo Musetti a decis să participe după eliminarea de la Wimbledon din turul al treilea la turneul de la Bastad, unde l-a întâlnit astăzi pe austriacul Filip Misolic. Italianul s-a calificat mai departe, însă a cedat primul set, moment în care și-a ieșit din minți și și-a exprimat frustrarea, declarând că toată lumea joacă extrem de bine când îl au pe el drept adversar.

Lorenzo Musetti s'est qualifié en 8e de finale aux dépens de Cameron Norrie

Credit imagine: Getty Images

Musetti nu a stat departe mult timp de terenul de tenis după eliminarea de la Wimbledon în fața lui Hubert Hurkcaz și și-a făcut apariția la turneul de pe zgura de la Bastad, din Suedia. Italianul aflat pe locul 16 în ierarhia ATP este favorit cu numărul 3, astfel că a sărit peste partida din primul tur, după care s-a impus în optimi în fața conaționalului său Matteo Arnaldi.
În sferturi, Musetti a dat peste austriacul Filip Misolic (139 ATP), care l-a pus la încercare pe italian în primul set. Tenismenul aflat în afara Top 100 ATP s-a impus în primul act cu 6-4 și l-a făcut pe Musetti să își iasă din minți, din cauza unor mingi trimise la limită în teren. Este de menționat că italianul a avut șansa în ultimul game al primului set să facă rebreak-ul și să egaleze situația la 5-5, însă austriacul a reușit să își adjudece actul inaugural.
Musetti nu a mai putut rezista după ce a pierdut setul și a rostit câteva cuvinte imposibil de reprodus, după care și-a exprimat frustrarea cu privire la jocul bun al lui Misolic. Italianul s-a declarat extrem de nervos deoarece în opinia sa toată lumea joacă foarte bine și se aseamănă cu Novak Djokovic.
Citește și:

Musetti, criză de nervi la Bastad

"Toată lumea jocul meciul vieții împotriva mea, ăsta prinde numai tușa, n-am mai văzut așa ceva. În momentele importante, cu toții se transformă în Djokovic împotriva mea", a fost reacția nervoasă a lui Musetti.
Italianul a reușit să își revină în ciuda frustrărilor sale și nu i-a mai dat nicio șansă lui Misolic în următoarele două seturi. Musetti s-a impus în actul secund cu 6-1 după doar 27 de minute, iar în actul decisiv a câștigat cu 6-2.
În semifinala turneului de la Bastad, italianul va da piept cu principalul favorit al competiției, Casper Ruud, în timp ce pe cealaltă jumătate de tablou Rublev și Cerundolo își dispută locul pentru finală.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo