Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ruse și Kostyuk au produs surpriza zilei la Roland Garros: au eliminat favoritele nr. 9 și sunt în sferturile de finală

Irina Aldea

Actualizat 04/06/2024 la 17:22 GMT+3

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk au produs marți la Roland Garros surpriza pe tabloul de dublu feminin. Echipa româno-ucraineană a reușit să le elimine pe favoritele numărul 9, Leylah Fernandez și Erin Routliffe.

Gabriela Ruse & Marta Kostyuk, Roland Garros 2024

Credit imagine: Eurosport

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk au obținut calificarea în sferturile de finală la Roland Garros 2024 în proba de dublu, egalând cea mai bună performanță la turneul de Grand Slam din capitala Franței. Sportiva noastră, însoțită de ucraineanca Marta Kostyuk, le-au eliminat pe favoritele numărul 9 de pe tabloul de dublu feminin, pe canadianca Leylah Fernandez și pe sportiva din Noua Zeelandă, Erin Routliffe.
Casa Pariurilor, Roland Garros 2024
Acest articol vă este oferit de Casa Pariurilor.
Cuplul româno-ucrainean, care nu e cap de serie la ediția din acest an, s-a impus cu scorul de 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 24 de minute de joc. Ruse și Kostyuk au făcut un prim set de excepție, însă în manșa secundă au fost conduse cu 3-0 înainte de a forța o revenire senzațională pentru a se impune în minimum de seturi în optimile de finală.
CITEȘTE ȘI:

Ruse și Kostyuk au produs surpriza zilei la Roland Garros și sunt în sferturile de finală

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk nu sunt în premieră în sferturile de finală la Roland Garros. Cele două sportive au obținut aceeași performanță și la ediția din 2022, atunci când au fost eliminate de cuplul 100% american, Keys/Townsend.
În continuare, pentru un loc în semifinale la Roland Garros, Ruse și Kostyuk vor trebui să le învingă pe Mirra Andreeva și Vera Zvonareva. Până acum, echipa româno-ucraineană a trecut la Paris de Burel/Pacquet (wildcard), de Bouzkova/Sorribes Tormo (favoritele numărul 7) și de Fernandez/Routliffe (favoritele numărul 9). Cel mai bun rezultat al Gabrielei Ruse și Martei Kostyuk la turneele de Grand Slam a fost atins chiar anul acesta la Australian Open, atunci când au ajuns până în semifinale.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră platformă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo