Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ruse și Kostyuk au ratat calificarea în finala de dublu de la Roland Garros! Errani și Paolini, revenire uimitoare

Irina Aldea

Actualizat 07/06/2024 la 18:07 GMT+3

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk au ratat calificarea în marea finală de dublu feminin de la Roland Garros. Echipa româno-ucraineană a cedat în fața favoritelor numărul 11, Sara Errani și Jasmine Paolini, în trei seturi foarte palpitante.

Errani, Paolini, Kostyuk & Ruse

Credit imagine: Eurosport

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk au fost eliminate în semifinala de dublu feminin de la Roland Garros de către favoritele numărul 11, Sara Errani și Jasmine Paolini. Acestea din urmă au revenit fantastic pentru a se califica în marea finală, impunându-se cu scorul de 1-6, 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat două ore și 3 minute de joc.
Banner Betano 2024 Roland Garros
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Gabriela Ruse și Marta Kostyuk au avut un debut de meci excepțional. Echipa româno-ucraineană a obținut nu mai puțin de 3 break-uri în manșa inaugurală, cedând un singur game pentru a-și adjudeca setul de deschidere. În timp ce Ruse și Kostyuk au reușit 15 lovituri câștigătoare (față de cele 3 ale adversarelor), Errani și Paolini au comis 7 erori neforțate (față de cele 4 ale fetelor noastre).
CITEȘTE ȘI:

Ruse și Kostyuk se opresc în semifinale la roland garros. Errani/paolini, revenire de senzație

Setul secund foarte dezechilibrat, cu șanse ratate de-o parte și de alta. Nu mai puțin de 5 break-uri au fost obținute în manșa a doua, care a avut și un game cu o durată de peste 18 minute de joc pe serviciul italiencelor. Nu mai puțin de 10 mingi de break au avut Ruse și Kostyuk în acel game, însă au convertit-o pe a zecea. Totuși, sportivele noastre nu au reușit să țină de acel avantaj, Errani și Paolini izbutind să trimită partida în set decisiv.
Jasmine Paolini va juca astfel în ambele finale feminine de la Roland Garros. În ultimul act la simplu o va înfrunta pe tripla campioană de la Paris, Iga Swiatek, iar la dublu, cuplul Errani/Paolini va întâlni în marea finală pe învingătoarele dintre Dolehide/Krawczyk și Gauff/Siniakova.
Este pentru a patra oară în istoria Roland Garros când un cuplu integral italian ajunge în finală.
  • 2012 Errani/Vinci
  • 2013 Errani/Vinci
  • 2014 Errani/Vinci
În 2012, Sara a ajuns și în finală la simplu.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră platformă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo