Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, după un meci spectaculos cu Taro Daniel

Bianca Dumitru

Publicat 31/05/2023 la 19:59 GMT+3

Carlos Alcaraz s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, după ce l-a învins în 4 seturi pe Taro Daniel (locul 112 ATP). Japonezul i-a pus câteva probleme liderului mondial.

Punctul zilei la Roland Garros! Schimb uluitor de mingi între Alcaraz și Daniel în setul 3

Carlos Alcaraz a obținut în această seară calificarea în turul 3 la Roland Garros. Liderul ATP s-a impus în 4 seturi în fața lui Taro Daniel (locul 112 mondial), scor 6-1, 3-6, 6-1, 6-2, după două ore și 27 de minute de joc.
Japonezul nu i-a pus nicio problemă lui Alcaraz în primul set, dar apoi a reușit să intre mai bine în joc și l-a condus în startul setului 2 cu 3-0.
picture

Taro Daniel, fenomenal la Roland Garros! I-a luat set lui Alcaraz, arătând un tenis uimitor

Daniel a luat atunci un avans care nu a mai putut fi anulat de iberic, care a afișat un joc mai lent în partea secundă a meciului.
În setul 3, însă, Alcaraz a demonstrat cel mai bun tenis al său și a legat 5 game-uri consecutive. La fel s-a întâmplat și în setul 4, pe care l-a câștigat ușor, deși Daniel a făcut un nou break spectaculos și a condus cu 1-2.
picture

Lovitură incredibilă a lui Daniel! Cum a făcut break-ul în fața lui Alcaraz în setul 4 la RG

Pentru calificarea în optimile Roland Garros, Carlos Alcaraz va da în premieră peste Denis Shapovalov (locul 32 ATP), care a trecut astăzi de Matteo Arnaldi (locul 106 mondial), în 4 seturi, scor 2-6, 6-3, 3-6, 3-6, după aproape 3 ore de joc.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo