Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, jucătorul zilei la Roland Garros! A trecut ca un TGV și "vânează" recordurile lui Djokovic

Maria Olteanu

Actualizat 02/06/2024 la 17:43 GMT+3

Carlos Alcaraz, văzut de specialiști principalul favorit la câștigarea Roland Garros, a trecut fără emoții în sferturile de finală ale celui de-al doilea Grand Slam al anului, după ce s-a impus în minimum de seturi în jocul cu Felix Auger-Aliassime, scor 6-3, 6-3, 6-1.

Carlos Alcaraz

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz, al treilea favorit de la Roland Garros, a părut că va avea o misiune dificilă în fața celui de-al 21-lea favorit al competiției, canadianul finalist la Madrid acum câteva săptămâni, Felix Auger-Aliassime, dar meciul s-a dovedit a fi o simplă formalitate pentru murcian, care a defilat spre sferturi.
betano
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Înaintea confruntării de duminică seara, FAA îl conducea pe iberic cu 3-2 în meciurile directe, dar în ultimele două întâlniri murcianul s-a impus fără a pierde set.
La fel s-a întâmplat și la jocul de duminică, unde Alcaraz a jucat perfect și nu i-a dat șanse adversarului său.
După ce și-a adjudecat primele două seturi simetric, un dublu 6-3, Carlitos s-a descurcat și mai bine în setul al treilea, cel care s-a dovedit a fi ultimul al întâlnirii din optimi.
Alcaraz s-a detașat repede la 5-0, canadianul a mai avut un cuvânt de spus și a câștigat game-ul pe propriul serviciu, dar până la urmă jucătorul mai bine cotat a înclinat balanța în favoarea sa, murcianul calificându-se fără drept de apel în sferturile de finală ale competiției, scor 6-3, 6-3, 6-1.

Carlos Alcaraz, jucătorul zilei la Roland Garros

După puțin peste două ore, Alcaraz s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros, unde va avea parte de un nou duel extrem de interesant, cu grecul Stefanos Tsitsipas, pe care îl conduce însă cu 5-0 la meciurile directe.
În urma victoriei obținute în optimi, Carlos Alcaraz devine cel mai tânăr jucător care a ajuns în sferturile de finală de la Roland Garros în trei ani consecutivi, de la Novak Djokovic, care reușea asta între 2006-2008.
Venit cu probleme de sănătate la Paris și cu puține meciuri în picioare, Alcaraz pare să își fi recăpătat forma de odinioară și merge fără pas greșit spre marea finală din capitala Franței.
În 2022 a ajuns în sferturi, în 2023 până în semifinale, iar dacă trendul va continua murcianul are șanse să atingă finala în această ediție.
După victoria din această după-amiază, Alcaraz se califică în cel de-al 8-lea sfert de finală al carierei la nivel de Grand Slam-uri.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră platformă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo