Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, mesaj splendid pentru Djokovic, la Roland Garros: "E o dezamăgire uriașă!"

Irina Aldea

Publicat 06/06/2024 la 16:25 GMT+3

Carlos Alcaraz i-a dedicat un mesaj superb lui Djokovic la Roland Garros ca urmare a retragerii sârbului din competiție, precum și intervenției chirurgicale la care a fost supus ieri la Paris.

Nu se poate așa ceva! Deja accidentat, Djokovic cade rău din cauza terenului și sângerează

Carlos Alcaraz speră să cucerească primul său titlu la Roland Garros. Spaniolul va juca mâine în prima semifinală masculină împotriva lui Jannik Sinner. Chiar dacă e concentrat pe duelul din penultimul act, ibericul și-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că Djokovic nu poate continua la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Banner Betano 2024 Roland Garros
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
"Sunt foarte trist să anunț că trebuie să mă retrag de la Roland Garros. Am jucat cu inima și am dat totul în meciul de ieri și, din păcate, din cauza unei rupturi la meniscul medial al genunchiului meu drept, eu și echipa mea am fost nevoiți să luăm o decizie dificilă după o analiză și o reflecție atentă. Le urez mult noroc jucătorilor care concurează în această săptămână și le mulțumesc fanilor incredibili pentru toată dragostea și sprijinul lor continuu. Ne vedem în curând. Cu dragoste și recunoștință, Nole", a fost mesajul transmis de Djokovic la Paris înainte de a fi supus unei intervenții chirurgicale.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz, mesaj splendid pentru Djokovic, la Roland Garros

Cel mai titrat tenismen din istorie a fost nevoit să joace două meciuri de câte cinci seturi, trecând de Lorenzo Musetti și Francisco Cerundolo în turul al treilea, respectiv în optimile de finală. În final, o alunecare a agravat problema la genunchi a sârbului suferind o ruptură de menisc. Există șanse foarte slabe ca sârbul să fie prezent la Wimbledon, însă va face tot ce va ține de el pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris.
Carlos Alcaraz a ținut să îi dedice un mesaj frumos lui Djokovic la Roland Garros: "Întotdeauna a reușit să se recupereze rapid după accidentări și a revenit mereu mai puternic decât înainte. Îi doresc o recuperare rapidă, sper să ne putem bucura din nou de tenisul său cât mai curând posibil. Am fost surprins că s-a retras, pentru că a ajuns să joace foarte bine împotriva lui Cerundolo. Dar acesta este tenisul. Este o mare dezamăgire pentru toți iubitorii tenisului să nu-l putem admira în semifinale", a declarat spaniolul.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră platformă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo