Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic, cuvinte uriașe pentru Nadal! Prima reacție după calificarea în turul 2 la Roland Garros

Bianca Dumitru

Actualizat 29/05/2024 la 01:22 GMT+3

Novak Djokovic s-a calificat în această seară în turul 2 la Roland Garros, după ce l-a învins în minimum de seturi pe Pierre-Hugues Herbert (locul 142 ATP). La finalul partidei, liderul mondial s-a arătat fericit că a putut reveni pe terenul pe care s-a impus anul trecut și a vorbit în termeni speciali despre Rafael Nadal, la meciul căruia a asistat luni după-amiază.

Novak Djokovic - Pierre-Hugues Herbert - Roland-Garros Rezumat

Novak Djokovic a obținut în această seară calificarea în turul 2 la Roland Garros, după ce l-a învins în minimum de seturi pe Pierre-Hugues Herbert (locul 142 ATP), scor 6-4, 7-6 (3), 6-4, la capătul unui meci de două ore și 33 de minute de joc.
betano RG
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
La finalul partidei, liderul mondial a oferit un interviu pe teren, în care s-a arătat încântat de revenirea la Paris, la turneul de Grand Slam pe care l-a câștigat anul trecut.
Djokovic a spus că este destul de mulțumit de prestația sa, că a simțit că a servit bine pe tot parcursul meciului și s-a simțit bine per total, deși îi este întotdeauna greu în primul tur al unui astfel de turneu.
Campionul en-titre de la Roland Garros a vorbit și despre atmosfera din tribune, spunând că i-a plăcut chiar dacă publicul a fost ușor ostil față de el, mai ales pentru că a jucat împotriva unui francez.
"Este o mare plăcere să revin aici după 12 luni. Este un loc foarte special în cariera mea. A fost un meci bun. Serviciul lui a fost uimitor, eu sunt mulțumit de cum am returnat.
M-am simțit bine, poate cel mai bine din tot anul. Am fost concentrat tot timpul, tie-break-ul a fost un adevărat decisiv. Nu vreau să fiu prea fericit cu victoria mea, dar merg în direcția bună.
Victoriile în turneele de Grand Slam sunt cele pentru care mă ridic din pat dimineața. Anul trecut a fost o mare provocare să câștig titlul...
Baena (n.r. următorul său adversar) este un specialist pe zgură. Sunt conștient că trebuie să merit victoria pentru a o obține", a declarat Novak Djokovic.
Citește și:

Djokovic, cuvinte mari la adresa lui Nadal

Sârbul a fost chestionat și despre faptul că luni după-amiază a fost văzut în tribune la meciul dintre Rafael Nadal și Alexander Zverev. Nole a spus că s-a bucurat de partidă și de atmosferă și i-a adus laude marelui său rival.
"A arătat ca un tânăr de 25 de ani ieri, mult mai bine decât la Roma și Barcelona. În setul al doilea și al treilea a fost aproape de Zverev.
A fost grozav să-l văd din nou pe viu. Swiatek și Alcaraz au fost acolo cu mine. A fost o atmosferă nebună. Am vrut cu toții să vedem un moment unic și de neuitat, care ar fi putut fi ultimul pentru el. Nu a părut să fi fost, însă, ultimul.
Îl felicit pentru cariera lui incredibilă. Am un mare respect pentru el, pentru tot ce a făcut în sportul nostru, mai ales aici la Roland Garros. Ceea ce a reușit pe această suprafață va rămâne în istoria sportului", a mai spus Novak Djokovic.
După calificarea în turul 2 la Roland Garros, campionul en-titre va da peste Roberto Carballes Baena (locul 63 ATP), care l-a învins în această seară pe Constant Lestienne (locul 91 ATP), scor 6-3, 7-5, 4-6, 6-2.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră casă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol