Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic, OUT de la Wimbledon & Jocurile Olimpice și operat? Cel mai sumbru scenariu al sârbilor

Irina Aldea

Publicat 04/06/2024 la 18:58 GMT+3

Novak Djokovic a fost nevoit să se retragă de la Roland Garros. În urma RMN-ului efectuat marți la Paris, sârbul a primit un verdict dur din partea medicilor: menisc medial rupt la genunchiul drept. Jurnaliștii sârbi au construit un scenariu sumbru.

Djokovic, extrem de furios la adresa supervizorului! Sârbul, accidentat din cauza terenului

Novak Djokovic, campionul en-titre de la Roland Garros, a luat marți hotărârea de a se retrage de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului din cauza unei accidentări la piciorul drept. Cel mai titrat tenismen din istorie a efectuat azi la Paris un RMN, iar la scurt timp a decis să abandoneze, oferindu-i șansa lui Ruud de a avansa în finală și lui Sinner de a urca în premieră pe locul 1 ATP.
Banner Betano 2024 Roland Garros
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Verdictul primit de la medici este unul cât se poate de dur pentru Nole. Meniscul medial rupt la genunchiul drept ar implica o absență substanțială din partea celui mai longeviv lider mondial din istorie. Sârbii de la Sportal Blic precizează că există posibilitatea ca Djokovic să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală artroscopică, în funcție de cât de mare este ruptura.
CITEȘTE ȘI:

Djokovic, OUT de la Wimbledon și Jocurile Olimpice? Sârbii de la Sportal, vești dintre cele mai rele

Sârbii de la Sportal Blic au transmis de asemenea că după ce va pleca din Paris, Novak Djokovic merge la examinări suplimentare, după care se va ști cu siguranță dacă operația este necesară. În orice caz, în acest moment, ambele ținte ale sârbului, Wimbledon și Jocurile Olimpice, sunt cu semnul întrebării.
picture

"Grimase îngrijorătoare ale lui Djokovic!" Sârbul cheamă medicul pe teren și cere time-out medical

Sursa precizată anterior sugerează faptul că al treilea turneu de Grand Slam al anului ar fi aproape sigur exlcus din planurile sârbului de viitor din cauza diagnosticului primit azi în capitala Franței. Rămâne de văzut care va fi durata indisponibilității sale, deoarece Wimbledon va începe în mai puțin de o lună (între 1 și 14 iulie), iar Jocurile Olimpice în mai puțin de două luni (între 26 iulie și 11 august).
picture

Dat peste cap de accidentarea la genunchi, Djokovic cedează setul al doilea cu Cerundolo

Ruptura de menisc e un diagnostic destul de dur care-i pune în pericol multe obiective viitoare lui Djokovic. Timpul de recuperare al meniscului rupt poate varia de la câteva săptămâni la câteva luni, în funcție de gravitate. În cel mai bun scenariu posibil, accidentarea lui Djokovic ar necesita între 4 și 6 săptămâni de recuperare.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră platformă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo