Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Îngrijorări cu privire la accidentarea suferită de Djokovic la Roland Garros! "Pare ca o durere de menisc"

Bianca Dumitru

Publicat 04/06/2024 la 08:17 GMT+3

Novak Djokovic s-a calificat aseară în sferturile turneului de la Roland Garros, după ce a obținut o victorie incredibilă, în 5 seturi, în fața lui Francisco Cerundolo. După meciul în care sârbul s-a confruntat cu probleme la genunchi, Jo-Wilfried Tsonga și-a exprimat îngrijorarea față de starea lui Nole.

Djokovic blasts 'dangerous' courts after falling on slippery clay

Credit imagine: Eurosport

Novak Djokovic a fost aseară protagonistul unui nou meci de legendă la Roland Garros. După "maratonul" cu Lorenzo Musetti, sârbul a avut nevoie de aproape 5 ore de joc pentru a-l învinge pe Francisco Cerundolo, în 5 seturi, scor 6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3.
casa pariurilor, roland garros
Acest articol vă este oferit de Casa Pariurilor.
Liderul mondial s-a calificat, astfel, în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Paris, la capătul unei partide în care s-a confruntat, printre altele, cu o accidentare la genunchi.
Văzând problemele pe care le-a acuzat Djokovic și modul în care s-a resimțit după cele 9 ore de joc în decurs de două zile, Jo-Wilfried Tsonga și-a exprimat îngrijorarea față de starea principalului favorit de la Roland Garros.
Fostul tenismen francez a spus că accidentarea lui Nole îi amintește de probleme pe care le-a avut și el de-a lungul carierei, fiind de părere că ar putea fi o leziune la menisc.
"Este pur și simplu îngrijorător... A văzut în manipulările cu kinetoterapeutul. A părut ca o durere de menisc. Când apasă pe picior, îl ustură puțin. L-am văzut în timpul meciului încercând să-și țină genunchiul în sus.
Nu sunt medic, nu sunt kinetoterapeut, nu pot spune nimic concret, dar îmi amintește în mod ciudat de lucruri pe care le-am trăit și eu", a declarat Jo-Wilfried Tsonga, citat de WeLoveTennis.
Citește și:

Djokovic, îngrijorat după victoria cu Cerundolo de la Roland Garros

La finalul partidei incredibile cu Cerundolo, Novak Djokovic a apărut destul de îngândurat la conferința de presă, spunând în fața jurnaliștilor că a luat în calcul, în timpul meciului, chiar să se retragă.
Sârbul a spus că este îngrijorat și că speră ca problemele de la genunchi cu care s-a confruntat să nu fie unele grave. Chiar și așa, Nole nu este sigur dacă va mai putea să se întoarcă pe teren pentru partida de miercuri, cu Casper Ruud.
"În urmă cu câteva săptămâni au apărut dureri la genunchiul drept, dar până acum nu au existat probleme majore. Sincer, cred că am intrat foarte bine în meci, am jucat bine primul set și jumătate din al doilea, apoi a început durerea.
Am chemat un kinetoterapeut și am cerut o pauză medicală să mă ajute. Nu am vrut să fie schimburi lungi. Nu știam dacă pot continua sau nu. Am cerut mai multe medicamente după al treilea set, mi-au mai dat o doză, medicamentul a început să funcționeze în al patrulea set, iar al cincilea set l-am jucat fără durere.
Vom vedea ce se întâmplă, mâine mai fac un control și apoi voi putea spune mai multe. Vom vedea după examinările de mâine dacă voi putea să stau pe teren și să mai joc un meci", a declarat Novak Djokovic.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră platformă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo