Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jannik Sinner, record demn de Big 3, după prima victorie de la Roland Garros! Performanța italianului

Bianca Dumitru

Publicat 27/05/2024 la 16:43 GMT+3

Jannik Sinner s-a calificat în această după-amiază, în minimum de seturi, în turul 2 la Roland Garros, după ce a trecut de Christopher Eubanks. Italianul a ajuns, astfel, la 8 victorii consecutive în 2024 în turneele de Grand Slam, fiind pe o listă selectă în ultimii 30 de ani.

Jannik Sinner

Credit imagine: Getty Images

Jannik Sinner a obținut în această după-amiază calificarea în turul 2 la Roland Garros, după ce l-a învins în 3 seturi pe Christopher Eubanks (locul 46 ATP), cu scorul de 6-3, 6-3, 6-4, după două ore și 12 minute de joc.
casa pariurilor, roland garros
Acest articol vă este oferit de Casa Pariurilor.
În urma victoriei obținute astăzi, italianul a ajuns la 8 meciuri consecutive fără înfrângere în 2024 la turneele de Grand Slam. Campionul de la Australian Open a reușit, astfel, să egaleze o performanță rară, care a mai fost reușită în ultimii 30 de ani doar de 3 sportivi.
Concret, în ultimele 3 decenii, doar Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic au mai obținut 8 victorii la rând, în startul unui sezon, în turneele de Grand Slam, înainte de a împlini 23 de ani. Federer a reușit asta în 2004, Djokovic în 2008, iar Nadal de două ori, în 2006 și 2009.
Citește și:

Sinner, victorie clară la Roland Garros, la revenirea după accidentare

La finalul partidei, italianul de pe locul 2 mondial s-a arătat mulțumit de ceea ce a reușit pe teren, mai ales că nu mai jucat de la sfârșitul lunii aprilie, din cauza unei accidentări.
Sinner a declarat că încă nu este refăcut în totalitate, dar că este fericit că poate să ia parte la acest turneu special.
"Șoldul este bine, sunt fericit. Mă bucur că echipa mea și cu mine am muncit din greu pentru a fi pe teren cât mai curând posibil.
Fără echipă nu se poate. Forma mea generală nu este încă 100% bună. Încercăm să construim în fiecare zi. Acesta este un turneu special", a declarat Jannik Sinner.
Pentru italian urmează, în turul 2 de la Roland Garros, duelul cu Richard Gasquet (locul 124 ATP), deținătorul unui wildcard, care a trecut în manșa inaugurală de Borna Coric (locul 73 ATP), scor 7-6 (5), 7-6 (2), 6-4.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră casă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo