Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorul zilei la Roland Garros! Novak Djokovic, record impresionant de victorii după meciul cu Herbert

Bianca Dumitru

Actualizat 29/05/2024 la 00:27 GMT+3

Novak Djokovic s-a calificat în această seară în turul 2 la Roland Garros, după ce l-a învins în minimum de seturi pe Pierre-Hugues Herbert (locul 142 ATP). Liderul mondial a ajuns la 69 de victorii consecutive în primul tur al turneelor de Grand Slam.

Schimb excepțional! Djokovic, punct genial în tiebreakul setului al doilea al meciului cu Herbert

Novak Djokovic a obținut în această seară calificarea în turul 2 la Roland Garros, după ce l-a învins în minimum de seturi pe Pierre-Hugues Herbert (locul 142 ATP), scor 6-4, 7-6 (3), 6-4, la capătul unui meci de două ore și 33 de minute de joc.
betano RG
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Campionul en-titre de la Paris a început meciul în forță, iar după ce francezul a câștigat primul game pe propriul serviciu, Nole a legat 3 game-uri consecutive, fără a ceda mai mult de un punct.
Jocul s-a echilibrat ulterior, iar fiecare sportiv a câștigat pe serviciul său, Djokovic încheind setul după doar 38 de minute de joc.
În partea a doua a meciului, Herbert, deținătorul unui wildcard, a arătat un tenis mai bun și a reușit să-i pună câteva probleme serioase lui Nole, care s-a văzut condus pe aproape toată durata setului.
Francezul a avut 6-5, dar nu a reușit să evite tiebreak-ul, unde liderul ATP a avut o prestație senzațională, câștigând de 3 ori pe serviciul adversarului său.
În setul 3 jocul a continuat să fie unul destul de echilibrat, niciunul dintre sportivi nereușind vreun break până la scorul de 5-4. S-au jucat în majoritate game-uri scurte, cu o singură excepție, la scorul de 2-1 pentru Nole, care a avut două mingi de break anulate de Herbert.
Djokovic a reușit să închidă meciul cu un break după o dublă greșeală a francezului, care a fost eliminat în primul tur la revenirea pe tabloul principal după 3 ani.
Citește și:

Djokovic, de neînvins în primul tur la turneele de Grand Slam

În urma acestei victorii, Novak Djokovic a ajuns la 93 de succese la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat de 3 ori în carieră. Sârbul a egalat, astfel, numărul de rezultate pozitive pe care le-a înregistrat la Australian Open, în timp ce la Wimbledon a obținut, de-a lungul timpului, 92 de victorii.
De asemenea, aceasta a fost cel de-al 69-lea succes consecutiv obținut de Novak Djokovic în rundele inaugurale ale turneelor de Grand Slam.
După calificarea în turul 2 la Roland Garros, campionul en-titre va da peste Roberto Carballes Baena (locul 63 ATP), care l-a învins în această seară pe Constant Lestienne (locul 91 ATP), scor 6-3, 7-5, 4-6, 6-2.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră casă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo