Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriza zilei pe tabloul masculin la Roland Garros! Campionul de la Rio de Janeiro și Santiago, OUT în turul 2

Bianca Dumitru

Actualizat 30/05/2024 la 20:57 GMT+3

Sebastian Ofner a reușit o revenire senzațională în această seară, în turul 2 la Roland Garros, provocând una dintre surprizele turneului. După ce a fost condus cu 2-0 la seturi, austriacul de pe locul 45 ATP l-a învins în 5 seturi pe Sebastian Baez și s-a calificat în 16-imile competiției.

Baez w trakcie meczu finałowego

Credit imagine: Getty Images

Sebastian Ofner s-a calificat în această seară, pentru al doilea an consecutiv, în turul 3 la Roland Garros, după ce l-a învins în 5 seturi pe Sebastian Baez, scor 3-6, 3-6, 6-4, 7-5, 7-6 (5), după 4 ore și 19 minute de joc.
casa pariurilor, roland garros
Acest articol vă este oferit de Casa Pariurilor.
Austriacul a reușit, astfel, una dintre surprizele zilei, fiind condus cu 2-0 la seturi de Baez, care a avut un început foarte bun de sezon pe zgură, câștigând turneele de la Rio de Janeiro și Santiago. Ulterior, argentinianul de pe locul 20 ATP a avut dificultăți pe această suprafață, totul culminând cu eliminarea sa de la Roland Garros în turul 2.
Citește și:

Ofner a reușit surpriza zilei la Roland Garros, pe tabloul masculin

Partida a fost extrem de intensă, iar în decisiv fiecare dintre cei doi sportivi a trecut pe la conducerea jocului, după ce a reușit câte o serie de 3 game-uri consecutive. Duelul s-a echilibrat spre final, ajungându-se în tiebreak, unde Ofner s-a desprins rapid.
Austriacul a câștigat 5 puncte la rând și a ajuns la 7-2, având de îndeplinit doar o formalitate până a închis meciul, la scorul de 10-5 în tiebreak-ul din setul 5.
Pentru a doua oară în carieră în turul 3 la Roland Garros, austriacul urmează să-l înfrunte pe învingătorul din partida Corentin Moutet - Alexander Shevchenko. Dacă se va califica în optimi, Ofner își va egala cel mai bun rezultat la Paris, stabilit anul trecut.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră platformă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo