Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zverev, exclus din cursa pentru titlu la Roland Garros! Convingerea unei foste mari campioane: "Se sufocă!"

Irina Aldea

Publicat 30/05/2024 la 17:55 GMT+3

Alexander Zverev a pornit cu dreptul la Roland Garros și l-a eliminat în primul tur pe campionul absolut de la Paris, Rafael Nadal, iar mai apoi a trecut de Goffin, însă Rennae Stubbs nu crede în șansele germanului de a cuceri marele trofeu pe zgura pariziană.

Nadal cedează după o luptă admirabilă primul set al partidei cu Zverev, de la Roland Garros

Lui Alexander Zverev îi lipsește "acel ceva" pentru a fi un candidat real la câștigarea titlului de la Roland Garros, chiar dacă germanul a avut un parcurs impresionant la Roma. Acesta este punctul de vedere al fostei antrenoare a Serenei Williams, Rennae Stubbs, care a vorbit la podcastul său după ce germanul l-a învins pe Rafael Nadal într-un prim tur foarte mediatizat.
Banner Betano 2024 Roland Garros
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Stubbs l-a lăudat în mod special pe Nadal și a spus că încă există o parte din el în care nu este pregătit să se imagineze a fi favorit, după o lungă perioadă de absență, dar că încă își dorește să câștige cele mai importante partide. În timp ce Stubbs prezice că germanul va ajunge în marea finală de la Paris, nu crede că Zverev va putea să cucerească marele trofeu.
CITEȘTE ȘI:

Zverev, exclus din cursa pentru titlu la Roland Garros. Ce spune Rennae Stubbs

"Rafael Nadal a jucat atât de bine, a avut un break avantaj în setul secund, servind pentru setul al doilea. A avut un break în al treilea. Cred că a fost fără îndoială cel mai bun tenis pe care l-am văzut jucând de la revenirea sa după toate aceste accidentări oribile din ultimii doi ani", a declarat Stubbs în podcastul său.
"Cred că a existat o parte din el în timpul meciului care a spus: 'Stai, încă mai am energie în rezervor. Știu că nu sunt încă suficient de bun pentru a fi unul dintre favoriții la câștigarea Roland Garros-ului. Adică [Alexander] Zverev tocmai a câștigat turneul de la Roma. Probabil că el este'. Am spus deja asta. Cred că Zverev poate ajunge în finală, dar nu cred că va câștiga, pentru că se sufocă atunci când contează cu adevărat", a mai spus fostul număr 1 mondial la dublu.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră platformă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo