Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic și Nadal au oferit imaginea zilei la Roland Garros! Moment "în valoare" de 46 de Grand Slam-uri

Irina Aldea

Publicat 25/05/2024 la 22:46 GMT+3

Novak Djokovic, cel mai mare tenismen din istorie, s-a întâlnit la Roland Garros cu cel mai bun tenismen pe zgură al tuturor timpurilor, iar cei doi au oferit un moment "în valoare" de 46 de Grand Slam-uri.

Novak Djokovic & Rafael Nadal, Roland Garros 2024

Credit imagine: Twitter

Cel mai bun tenismen al tuturor timpurilor și campionul cu cele mai multe trofee de la Roland Garros s-au întâlnit pe arena Philippe Chatrier între antrenamente și au oferit imaginea zilei la Paris. Rafael Nadal ieșea de pe teren, iar Novak Djokovic intra pentru antrenament. În mod evident, salutul celor doi jucători care au marcat istoria tenisului a făcut deliciul fanilor pe rețelele de socializare.
Casa Pariurilor, Roland Garros 2024
Acest articol vă este oferit de Casa Pariurilor.
Îmbrățișarea lor caldă a atras aplauze zgomotoase din partea fanilor prezenți în tribunele celei mai mari arene de la Roland Garros. Privirile celor doi, câștigători ai 46 de titluri de Grand Slam, spun multe despre respectul uluitor pe care îl au unul pentru celălalt. În ciuda competiției uriașe pe care au avut-o de-a lungul carierei, Nole și Rafa își pot da mâna asemenea unor buni și vechi prieteni.
CITEȘTE ȘI:

Djokovic și Nadal au oferit imaginea zilei la Roland Garros

În timp ce Nadal are în palmares 22 de titluri de Grand Slam, dintre care 14 la Roland Garros, Novak Djokovic deține recordul în această privință, câștigând de-a lungul timpului 24. Djokovic și Nadal sunt cei mai titrați tenismeni din istorie, fiind urmați de Roger Federer, cu 20 de trofee majore.
Djokovic a ajuns la Paris direct de la Geneva, s-a îndreptat imediat spre terenul de antrenament, pregătindu-se alături de compatriotul său, Hamad Medjedovic. De cealaltă parte, Nadal s-a antrenat pe Lenglen cu Holger Rune, apoi a ținut o conferință de presă, iar apoi a mai făcut un antrenament pe Chatrier. Marți, în primul tur, Djokovic va juca împotriva lui Pierre-Hugues Herbert din Franța, în timp ce Nadal va intra pe teren luni pentru confruntarea de foc cu Alexander Zverev, campionul de la Roma.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră casă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo