Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Numărul 5 mondial și-a confirmat absența de la Roland Garros! "Dacă mai aveam câteva zile în plus..."

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/05/2024 la 14:10 GMT+3

Jucătoarea americană de tenis Jessica Pegula, numărul cinci mondial, a anunțat, joi, că nu va juca la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros (26 mai-9 iunie), deoarece nu este refăcută după o accidentare, transmite AFP.

Jessica Pegula a trecut dramatic de Vika Azarenka la Charleston

Credit imagine: Getty Images

"Din nefericire trebuie să renunț la Roland Garros în acest an. Abia am reluat antrenamentele normale (...). Dacă mai aveam 5-7 zile în plus aș fi putut fi la sută la sută", a precizat Pegula (30 ani) pe Instagram, adăugând că se va pregăti pentru un "sezon complet" pe iarbă.

Americanca nu a mai disputat niciun meci oficial de la mijlocul lunii aprilie, când a evoluat în Billi Jean King Cup. Apoi, Pegula a anunțat că renunță la turneul WTA 1.000 de la Madrid (23 aprilie-4 mai) deoarece s-a "accidentat", fără a preciza natura accidentării sale. Pegula a lipsit și de la Roma (7-19 mai).
Anul trecut, Jessica Pegula fusese eliminată în turul al treilea la Roland Garros de belgianca Elise Mertens. Cel mai bun rezultat al său la Openul Franței rămâne sfertul de finală din 2022 (când a pierdut în fața polonezei Iga Swiatek, viitoarea campioană). AGERPRES
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră casă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo