Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima zi de la Roland Garros, prima favorită eliminată! A fost învinsă de o sportivă care e pentru a 2-a oară în turul 2

Bianca Dumitru

Actualizat 26/05/2024 la 14:35 GMT+3

Veronika Kudermetova este primul cap de serie eliminat la această ediție a turneului de la Roland Garros. Rusoaica de pe locul 31 WTA a fost învinsă astăzi, în primul tur, de Marie Bouzkova, în două seturi.

Veronika Kudermetova

Credit imagine: Getty Images

Veronika Kudermetova a fost eliminată de la Roland Garros în primul tur. Rusoaica este primul cap de serie care și-a încheiat parcursul în turneul de Grand Slam de la Paris în acest an.
betano RG
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Kudermetova, favorita nr. 29, a fost învinsă în această după-amiază, în două seturi, de Marie Bouzkova (locul 42 WTA), scor 6-2, 6-4, după o oră și 41 de minute de joc.
Meciul a început echilibrat, cele două sportive împărțindu-și game-urile până la scorul de 2-2. Ulterior, cehoaica a reușit o serie de 4 game-uri consecutive și și-a adjudecat primul set, fără a ceda mai mult de 4 puncte în ultimele 3 game-uri.
În partea a doua a meciului, Bouzkova și-a continuat seria bună și a condus cu 3-0, dar Kudermetova a revenit apoi în joc și a reușit să egaleze, scor 4-4. După acel moment, sportiva din Cehia nu a mai pierdut decât 3 puncte și a închis jocul, calificându-se pentru a doua oară în carieră în turul 2 la Roland Garros.
Pentru Marie Bouzkova urmează duelul cu învingătoarea din meciul Jessica Bouzas Maniero (locul 87 WTA) - Jana Fett (locul 126 WTA).
Citește și:

Programul celorlalte favorite care intră azi în concurs la Roland Garros

Barbora Krejcikova (favorita nr. 26) - Viktorija Golubic
Laura Pigossi - Marta Kostyuk (favorita nr. 18)
Katerina Siniakova (favorita nr. 32) - Dalma Galfi
Ajla Tomljanovic - Dayana Yastremska (favorita nr. 30), meci încheiat cu 6-3, 3-6, 3-6
Jelena Ostapenko (favorita nr. 9) - Jaqueline Cristian
Eva Lys - Caroline Garcia (favorita nr. 21)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo