Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan, jucătoarea zilei la Roland Garros! A eliminat-o pe finalista din 2021 în două seturi

Bianca Dumitru

Actualizat 31/05/2024 la 01:05 GMT+3

Ana Bogdan a obținut un rezultat uriaș în această noapte, la Roland Garros, unde s-a impus în turul 2 în fața Anastasiei Pavlyuchenkova, cap de serie nr. 20, în două seturi. Românca s-a calificat, astfel, pentru a doua oară în carieră în turul 3 pe zgura pariziană.

Rezultat URIAȘ pentru Ana Bogdan! Așa a învins-o pe Pavlyuchenkova în turul 2 la Roland Garros

Ana Bogdan s-a calificat în această noapte în turul 3 al turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o în două seturi pe favorita nr. 20, Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-4, 6-4, după o oră și 40 de minute de joc.
betano RG
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Românca de pe locul 64 WTA a intrat foarte bine în meci, conducând cu 3-0 după primele 10 minute ale partidei. Ulterior, favorita nr. 20 a reușit să revină și să restabilească egalitatea, dar Ana nu și-a pierdut concentrarea și a câștigat următoarele două game-uri pe propriul serviciu, încheind apoi setul cu un break.
În partea a doua a meciului, Bogdan s-a menținut la conducerea jocului, reușind încă o dată o serie de 3 game-uri consecutive, cu care s-a distanțat pe tabelă, scor 4-1. Ulterior jocul s- a mai echilibrat, iar Pavlyuchenkova a reușit primul ei break în setul 2, la scorul de 5-3 pentru Ana.
Citește și:

Ana Bogdan, jucătoarea zilei la Roland Garros

Românca a închis meciul cu un break, al patrulea al meciului, și a obținut, astfel, prima victorie din carieră în fața Anastasiei Pavlyuchenkova, pe care o mai înfruntase de 3 ori până acum, neavând set câștigat în fața ei.
În urma acestui rezultat, Ana Bogdan a ajuns pentru a doua oară în carieră în turul 3 la Roland Garros, egalându-și cel mai bun rezultat în cadrul turneelor de Grand Slam. Singura dată când a mai reușit asta la Paris a fost în 2021. Ea a mai jucat în turul 3 și la Australian Open 2018 și Wimbledon 2023.
Pentru calificarea în optimile Roland Garros, Ana Bogdan o va înfrunta pe Elina Svitolina, cap de serie nr. 15, care a trecut astăzi de Diane Parry, scor 6-4, 7-6 (3).
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră platformă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo