Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan, victorie "fulger" în primul tur la Roland Garros. Va înfrunta în continuare finalista din 2021

Andrei Nicolae

Publicat 27/05/2024 la 23:16 GMT+3

Ana Bogdan (64 WTA) s-a calificat în turul al doilea de la Roland Garros, după ce a trecut fără emoții de Elsa Jacquemot (149 WTA) în minimum de seturi. În următoarea rundă, sportiva din Sinaia va avea un test extrem de dificil contra favoritei 20, Anastasia Pavlyuchenkova.

Ana Bogdan (WTA Roma 2024)

Credit imagine: Eurosport

Ana Bogdan a devenit a doua tenismena din România calificată în turul al doilea de la Roland Garros, la scurt timp după ce Irina Begu și-a câștigat și ea meciul. Jucătoarea de 31 de ani a trecut în meciul de deschidere de la Paris de una dintre favoritele publicului, Elsa Jacquemot, la capătul unei ore și 10 minute, scor 6-1, 6-3.
Banner Betano - Roland Garros 2024
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Sportiva din Sinaia a început perfect meciul de pe terenul 7 și a făcut break-ul încă din primul game. Românca a fost fără greșeală în continuare și nu i-a lăsat nicio șansă adversarei sale să reintre în joc, ba mai mult, a mai câștigat un game pe serviciul ei și a dus scorul la 4-1.
În final, Bogdan a mai făcut un break și a încheiat primul act după doar 30 de minute.
picture

Ana Bogdan merge ceas în primul set din turul 1 de la Roland Garros. Românca a cedat doar un game

Citește și:

Ana Bogdan, calificare "blitz" în turul secund la Roland Garros

În partea a doua a meciului de la Paris, Ana a început la fel de bine, iar după doar câteva minute, scorul era deja 3-0. Totuși, Jacquemot a reușit să riposteze și a făcut break-ul, după care a echilibrat situația și a făcut 3-3.
Bogdan nu s-a lăsat demoralizată de revenirea franțuzoaicei și a reușit din nou să facă break-ul, după care a închis actul secund după 40 minute. Astfel, românca s-a calificat mai departe la Paris, după o oră și 10 minute, scor 6-1, 6-3.
Pentru un loc în turul al treilea, tenismena de 31 de ani va da peste Anastasia Pavlyuchenkova, favorita cu numărul 20 a turneului și în același timp finalista ediției din 2021 a Roland Garros.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo