Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek "s-a învățat minte", după gafa de anul trecut! Ce a făcut la ceremonia de premiere de la Roland Garros

Irina Aldea

Publicat 08/06/2024 la 19:37 GMT+3

Iga Swiatek a cucerit sâmbătă al patrulea trofeu la Roland Garros, după ce a învins-o în mod categoric pe Jasmine Paolini în ultimul act. La ceremonia de premiere, poloneza "a venit cu temele făcute", spre deosebire de ediția trecută, când a scăpat pe jos capacul trofeului.

Așa s-a încoronat Iga Swiatek regină la Roland Garros! Rezumatul finalei cu Jasmine Paolini

Iga Swiatek, liderul mondial din WTA, a obţinut sâmbătă al patrulea său titlu în turneul de la Roland Garros, după o finală pe care a controlat-o de la un capăt la altul în compania italiencei Jasmine Paolini, locul 15 mondial, pe care a învins-o cu 6-2, 6-1, după doar 68 de minute de joc.
Banner Betano 2024 Roland Garros
Toată emoția de la Roland Garros de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Iga Swiatek, care a împlinit recent 23 de ani, a mai câştigat turneul de la Roland Garros, în 2020, 2022 şi 2023, şi are în palmares şi o victorie la US Open, în 2022. Swiatek a ajuns la 21 de victorii consecutive la Roland Garros în era Open, ea fiind pe locul patru la acest capitol, după Chris Evert (29), Monica Seles (25) şi Justine Henin (24). Poloneza, care a venit la Paris în forma vieţii sale, după ce a câştigat turneele WTA 1.000 de la Madrid şi Roma, a ajuns la 19 succese consecutive pe zgură în acest an, cea mai lungă serie din cariera sa.
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek "s-a învățat minte", după gafa de anul trecut! Ce a făcut la ceremonia de premiere

La ceremonia de premiere, atunci când i s-a înmânat trofeul, Iga Swiatek "a venit cu temele făcute" și a prins cu ambele mâini capacul trofeului pentru a nu repeta gafa de anul trecut, atunci când a scăpat pe jos bucata de vârf a cupei "Simonne-Mathieu". Internauții au comparat imediat fazele de acum un an și de acum.
Videoclipul cu pricina a ajuns viral pe rețelele de socializare, iar la modul în care joacă, Iga Swiatek va acumula și mai multă experiență în sezoanele viitoare în privința felului în care trebuie să ridice trofeul dedicat campioanei deasupra capului.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră platformă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo